در طبس صورت گرفت
نشست صمیمی استاندار و نمایندگان خراسانجنوبی با رئیس مجلس + تصاویر
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با استاندار و مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی، ائمه جمعه و معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس ضمن دریافت گزارش مشکلات این استان نسبت به رفع آن قول مساعد داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خاورستان علی لاریجانی که برای شرکت در مراسم بزرگداشت 5 اردیبهشت به شهرستان طبس سفر کرده است، در آخرین برنامه کاری خود در جمع استاندار و مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی، ائمه جمعه و معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس، مشکلات استان خراسان جنوبی را شنید و برای پیگیری رفع آنها قول مساعد داد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان,

, محورهای مواصلاتی فرسوده، کمبودهای حوزه بهداشت و درمان، نیاز به تسریع در احداث راه آهن استان، حمایت از سرمایه گذار، حمایت از بخش خصوصص یرای توسعه اقتصادی استان، اشتغال، بحران آب و لزوم تامین آن از دیگر نقاط کشور و نیز مشکلات حوزه کشاورزی و دامداری، مسائل مطرح شده در نشست صمیمی رئیس مجلس شورای اسلامی و برخی مسئولان استان خراسان جنوبی بود.
,علی لاریجانی لحظاتی پیش، پس از این جلسه طبس را به مقصد تهران ترک کرد.
,

, ,

, ,

, ,

]
ارسال دیدگاه