در سوگ نمونه ترین کارمند کوثر/"چنگیز"جان به درود
واژه ها به یاری ذهن نمی آید آنگاه که حجم اندوه راه نفس را می بندد و راهی نیست جز گریستن و گریستن و گریستن؛ چنگیز جان به درود که شتافتی به دیار معنویت هم اکنون این ما هستیم که در خسران مادیت دست و پا میزنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، مرحوم چنگیز حسینی، کارمند فرمانداری شهرستان کوثر روزهشتم شهریور ماه سال جاری بر اثرایست قلبی به دیار باقی شتافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,وی که نمونه ترین کارمند شهرستان کوثر از نظر اخلاق و کردار بود؛ رفتار پسندیده ای هم با ارباب رجوع و همینطور رابطه دوستانه ای با اشخاص در بیرون از اداره داشت.
,مرحوم چنگیزحسینی در پذیرش کارهایی که انجام می داد مخلصانه بود و مردم داری و حسن خلق اش زبانزد عام و خاص بود.
,وی از هر فرصتی برای پیگیری مشکلات مردم استفاده می کرد و در راه خود ثابت قدم بود.
,ارتباط حسنه با مردم و روحیه مردمی موجب شد تا مرحوم چنگیزحسینی در اذهان مردم ماندگار باشد.
,دلنوشته ای در پی درگذشت ناگهانی مرحوم شادروان چنگیز حسینی:
,واژه ها به یاری ذهن نمی آید آنگاه که حجم اندوه راه نفس را می بندد و راهی نیست جز گریستن و گریستن و گریستن؛ چنگیز جان به درود که شتافتی به دیار معنویت هم اکنون این ما هستیم که در خسران مادیت دست و پا میزنیم.
,در این دنیای بس شلوغ و پر ازدهام، مرگ یک دوست چنان فضای خالی عمیق و سترگی ایجاد می کند که هیچ چیز به جز گستردگی و عمق ابدیت نمی تواند جای خالی اش را پر کند؛ پس ای دوست بدان که در فقدان از دست دادنت پریشان و دل آزرده ایم اما خیالی نیست چون تو شادی و ما در حسرت شادی.
,اندوه بهایی است که برای عشق می پردازیم؛ بی شک عاشقان تو هم بهایی جز اندوه نخواهند داد.
,شادی برای جسممان مفید است، اما این اندوه است که نیروهای نهفته در ذهن و جان ما را بیدار می کند؛ “ما باید درد را به آغوش کشیم و آن را همچون سوختی برای سفر دور و دراز عمرمان استفاده کنیم.
,چنگیز جان به درود، به امید دیداری دوباره در دیار معنوی.
,,










,
, 
,
, 
,
, ,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه