اجبار برداشتن چادر کارمندان زن در قم+تصویر
مدتی است یکی از فروشگاه های زنجیره ای در قم به بهانه پوشش یک دست فرم از کارمندان خانم خواسته تا به جای چادر از پوشش مانتو فرم استفاده کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری ثامن؛مدتی است یکی از فروشگاه های زنجیره ای در قم به بهانه پوشش یک دست فرم از کارمندان خانم خواسته تا به جای چادر از پوشش مانتو فرم استفاده کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری ثامن,باوجود عدم رضایت کارمندان به دلیل توبیخ نشدن عده ای مجبور به برداشتن چادر شدند حتی به مسئول حراست دستور مستقیم داده شده که ابتدا وی از پوشش مانتو استفاده کند تا کارمندان دیگر هم تبعیت کنند البته برخی از کارمندان هنوز از چادر در محیط کار استفاده می کنند.
,تحقیقات میدانی خبرنگار ما حکایت از این دارد که مدیریت جدید چنین تصمیمی گرفته است، تصمیمی که کارمندان خانم این فروشگاه کاملا با ان مخالف هستند
,
اگر یک ماه پیش به این فروشگاه که در هسته مرکزی شهر و نزدیک حرم مطهر حضرت معصومه(س) قرار دارد وارد می شدیم همه خانم های کارمند در این فروشگاه از پوشش چادر استفاده می کردند اما به دلیل تغییرات مدیریتی مجبور به برداشتن چادر در محیط کار شدند، این مسئله اصلا زیبنده شهر مقدس قم نیست.
,

]
ارسال دیدگاه