مدیر آموزش و پرورش شهرستان مانه و سملقان:

مربیان پیش دبستانی نباید الفبا آموزش دهند

مربیان پیش دبستانی نباید الفبا آموزش دهند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان مانه و سملقان گفت: دوره پیش دبستانی جهت آمادگی کودکان برای قدم نهادن در مدرسه در نظر گرفته شده و نباید مربیان پیش دبستانی اقدام به تدریس حروف الفبا کنند، زیرا باعث اختلال در فرایند آموزش خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آشخانه؛ ابوالفضل جنتی سراب مدیر اداره آموزش و پرورش مانه وسملقان در جلسه توجیهی مراکز  پیش دبستانی که با حضور همکارانی از اداره کل در نمازخانه اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد، گفت: در حال حاضر وظیفه مربیان پیش دبستانی، ایجاد آمادگی نسبی جهت آموزش پذیری ، آموزش مفاهیم دینی و کاستن از اضطراب نو آموزان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آشخانه,
 
,
وی افزود: ایجاد حس مسئولیت پذیری در کودکان یکی دیگر از وظایف مربیان و خانواده ها است که می تواند کمک شایانی در بروز استعدادها و درخشش آنها در آینده نماید.
,
 
,
وی ادامه داد: مربیان باید الگوی خوبی برای نو آموزان باشند زیرا کودکان در آن سن انعطاف زیادی جهت شکل گیری شخصیت  از خود نشان می دهند و لذا این سنین بهترین زمان برای آموزش رفتار اسلامی و مقوله حجاب می باشد.
,
 
,
مدیر آموزش و پرورش شهرستان مانه و سملقان خاطر نشان کرد: دوره پیش دبستانی جهت آمادگی کودکان برای قدم نهادن در مدرسه در نظر گرفته شده و نباید مربیان پیش دبستانی اقدام به تدریس حروف الفبا کنند، زیرا باعث اختلال در فرایند آموزش خواهند شد.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه