رئیس اتاق اصناف شهرستان روانسر خبر داد:

پلمب 10 واحد صنفی بدون پروانه کسب در روانسر

پلمب 10 واحد صنفی بدون پروانه کسب در روانسر
رئیس اتاق اصناف شهرستان روانسر از پلمب 10 واحد صنفی متخلف بدون پروانه کسب در روانسر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا پیام بهرامی رئیس اتاق اصناف شهرستان روانسر در گفتگو با سراب روانسر، از پلمب 10 واحد صنفی متخلف در روانسر و الزام دریافت پروانه کسب برای واحدهای فعال صنفی بدون مجوز در روانسر خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر,

 

,

وی تصریح کرد: روشن است که اصناف مشروعیت خود را از پروانه کسب می‌گیرند و یک فرد صنفی باید برای دریافت پروانه کسب صنف خود اقدام کند.

,

 

,

رئیس اتاق اصناف شهرستان روانسر با بیان اینکه شناسایی و ثبت واحدهای بدون پروانه کسب باید در دستور قرار گیرد، گفت: درحال حاضر تعداد واحدهای فاقد پروانه کسب زیاد شده است.

,

 

,

وی در ادامه تاکید کرد: واحدهای صنفی فعال بدون پروانه کسب هر چه سریعتر جهت ساماندهی و اخذ مجوز اقدام کنند.

,

 

,

بهرامی در ادامه یکی از مشکلات مهم در بعضی اصناف، تداخل صنفی دانست و افزود: بعضی واحدهای صنفی کالاهای مختلفی را به فروش می رسانند و در گرفتن پروانه برای واحدهای خود دچار مشکل هستند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه