کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردل خبرداد:

آموزش 400 نفر علاقمند به قرآن کریم در موسسات و خانه‌های قرآنی اردل

آموزش 400 نفر علاقمند به قرآن کریم در موسسات و خانه‌های قرآنی اردل
کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل از حضور 400 علاقمند به فراگیری قرآن در تابستان امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید اصغر حسینی اردلی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل در گفت‌و‌گو با خبرنگار هفت چشمه با بیان این خبر گفت: با فعالیت سه موسسه و ۱۲خانه قرآنی شهری و روستایی ۴۰۰ علاقمند به فراگیری قرآن در کلاس‌های تابستانی امسال حضور دارند.

حسینی اردلی اظهار کرد: در این شهرستان دو دوره صوت و لحن در شهر اردل و دشتک ویژه برادران، یک دوره حفظ و تدبر در اردل ویژه خواهران، ۱۰ دوره روان‌خوانی و ترتیل‌خوانی در سراسر شهرستان با حضور مربیان قرآنی درحال برگزاری است و تا پایان تابستان ادامه دارد.

افزود:رشد برنامه‌های قرآنی نسبت به قبل رشد چشم‌گیری دارد و پنج خانه قرآن شهری و روستایی نیز در مراحل پایانی اخذ مجوز هستند که این نشان‌دهنده رشد برنامه‌های قرآنی در شهرستان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه