رییس آموزش و پرورش کاشمر خبر داد:
آغاز احداث 23 پروژه آموزشی توسط خیرین در کاشمر
رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر از آغاز احداث 23 پروژه توسط خیرین مدرسه ساز در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر دکتر ایرج سعادتمند که در جلسه شورای آموزش و پرورش کاشمر سخن می گفت با اعلام این خبر به پروژه های افتتاح شده در هفته دولت اشاره نمود و گفت: ما برای اولین بار کلنگ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه را در ۱۰۰۸ واحدی مسکن مهر به زمین زدیم در صورتی که در این منطقه ۲۰ مدرسه باید ساخته می شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,وی با اشاره به پروژه های خیرساز؛ احداث دو کلاس در مدرسه الهام شریعت تربقان و احداث نمازخانه دبستان آقا مصطفی با هزینه ۱۲۰میلیون تومان به پروژه های دیگر نیز اشاره نمود و افزود: مدرسه نیکان که از محل صرفه جویی خیرین در هزینه های مراسم سوگ و سور ساخته خواهد شد، مدرسه ۴کلاسه فدک رزق آباد، مدرسه ۴کلاسه عمار جردوی، مدرسه ۱۲ کلاسه مرحوم فخرایی، سالن اجتماعات کانون عاطفه با گنجایش ۲۳۵نفر و احداث هنرستان ۳طبقه فروتقه از برنامه های اجرایی در روند ساخت پروژه های خیرساز می باشد که به بهره برداری خواهد رسید.
,مدیر آموزش و پرورش کاشمر در ادامه، آماده سازی جهت پروژه مهر، ساماندهی و سازماندهی نیروی انسانی و ارتقاء مدیریت آموزشگاهی را از مهم ترین برنامه های اجرایی در این مدیریت دانست.
,سعادتمند به پیشرفت پروژه های خیرساز در کاشمر اشاره نمود و گفت: ما در طول دوره ۹۰ساله در آموزش و پرورش کاشمر۴۰ پروژه خیرساز افتتاح شده داشتیم در صورتی که در طول این دوره دو سال و نیم اخیر در دولت فعلی ۲۳پروژه داشتیم که می توان گفت در حوزه جذب خیرین کاری به اندازه ۴۵ سال انجام شده است.
,در ادامه این جلسه محمد حسن فرهادی فرماندار کاشمر نیز با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش یکی از کلیدی ترین و بنیادی ترین بخش های دولت است و نقش موثری در انتقال میراث فرهنگی کشور داشته و به صورت کاربردی در توسعه و تربیت نیرو و منابع انسانی نقش مهمی ایفا می کند.
,وی ضمن تاکید بر اجرای منویات مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی، آغاز سال تحصیلی را بهار دوم نام برد و خاطرنشان کرد: اول مهر و جشن بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و شور و شعف ایجاد شده در کشور، در نشاط سیاسی کشور هم موثر است.
,فرهادی ساماندهی نیروی انسانی را در آموزش و پرورش کاشمر اثر گذار دانست و گفت: ساماندهی نیروی انسانی کمک عملی بودجه ای است که در آموزش و پرورش کاشمر چه از لحاظ صرفه جویی و چه از نظر عمرانی بسیار اثر گذار بود و آموزش وپرورش این شهرستان، با به حداقل رساندن نارضایتی ها ،بسیار خوب عمل نموده و من به مجموعه پر تلاش آموزش و پرورش کاشمر تبریک می گویم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه