ساخت اولین فیلم بلندسینمائی کُردی با موضوع اعتیاد
برهان اسدی بازیگر شناخته شده کامیارانی با 3 شخصیت و گریم متفاوت دراین فیلم بلند سینمائی حضور دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهوخبر؛ فیلمبرداری «هه ره س» اولین فیلم بلند سینمائی کُردی با موضوع اعتیاد با کارگردانی «سرکوت محمدی» به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,«برهان اسدی» بازیگر تئاتر وسینما در گفت وگو با خبرنگار ما دراین باره اظهار داشت: اولین فیلم سینمائی کُردی با موضوع اعتیاد و با نگاهی متفاوت به این معضل اجتماعی و فرهنگی در اوایل فصل پاییز از طریق مراکز مجاز پخش عرضه می گردد.
,این بازیگرکامیارانی درباره سبک وسیاق این فیلم بلند سینمائی عنوان داشت: موضوع انتخاب شده به صورت طنز تلخ به تصویر کشیده شده و و در واقع آمیزه ای از کمدی و درام می باشد.
,اسدی درباره بازیگران این فیلم اضافه کرد: نقش آفرینانی چون سامان فوادی وکیوان شیخ احمدی درفیلم هه ره س بازی می کنند و 3 نقش اصلی را نیز اینجانب با گریم و شیوه های متفاوت از هم بر عهده دارم.
,بازیگر نقش «قه یسی» در تئاتر لیلی و مجنون درباره محل تصویربرداری این فیلم بلند سینمائی ابراز داشت: بیشتر صحنه ها و سکانس های فیلم هه ره س، در محله های قدیمی شهر سنندج فیلمبرداری شده است و با پایان کار تدوین و دیگر موارد موجود، به بازار عرضه می شود.
,انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه