مجاور امام رضا(ع) مورد رحمت آستان قدس رضوی قرار گرفت؛

«مرتضی طلوع» از این پس با موتور سیکلت 3 چرخه به حرم رضوی مشرف می‌شود

«مرتضی طلوع» از این پس با موتور سیکلت 3 چرخه به حرم رضوی مشرف می‌شود
مرتضی طلوع که یکی از مجاوران بارگاه منور رضوی بود، با حمایت‌های آستان قدس دارای موتورسیکلت سه چرخه‌ای شد که بتواند همراه با همسر خود به بارگاه منور رضوی مشرف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، حاج «مرتضی طلوع»، مرد ساده، صمیمی و یکی از همجواران حریم قدس رضوی است که با وجود معلولیت حرکتی، سال هاست هر روز زائر بارگاه مطهر شمس الشموس حضرت رضا(علیه السلام) می‌شود، او که به دلیل بیماری و معلولیت برای تشرف به حرم منور رضوی با مشکل رو به رو بود، در تشرف‌های خود موتور سیکلت سه چرخی را از علی بن موسی الرضا(علیه السلام) طلب می‌کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,

تا اینکه با عنایت حضرت رضا(علیه السلام) و توجه تولیت معزز آستان قدس رضوی، امروز صاحب موتور سیکلتی سه چرخ شد.
در همین رابطه مشاور اجرایی معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با آستان نیوز با تاکید بر این مطلب که اساس امدادرسانی آستان قدس رضوی بر اساس تحقیق و محرز شدن نیاز است، گفت: مرتضی طلوع یکی از مجاوران بارگاه رضوی است که سال‌هاست باوجود معلولیت حرکتی هر روز به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شده، به گونه‌ای که چهره‌ای آشنا برای بسیاری از خادمان بارگاه ملکوتی رضوی بوده است.
حسین شریف کرمانی تصریح: این فرد که همسرش نیز دچار معلولیت حرکتی است، با دستور تولیت معزز آستان قدس رضوی و به همت معاونت امداد مستضعفان این آستان، مورد لطف امام الرئوف علی بن موسی الرضا(علیه السلام) قرار گرفت.
گفتنی است، پیش‌تر نیز «حاج حسن» پیرمردی که سال‌ها به بی‌پناهی گرفتار و مدت‌ها در خیابان‌ها آواره بود، با دستور تولیت آستان قدس رضوی مورد حمایت آستان قدس رضوی قرار گرفت و به خانه سالمندان منتقل شد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه