با سخنرانی امام جمعه اسالم صورت گرفت ؛
آغاز سال تحصیلی طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت در شهر لیسار
با سخنرانی امام جمعه اسالم مراسم آغاز سال تحصیلی طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت شهر لیسار برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ با سخنرانی امام جمعه اسالم مراسم آغاز سال تحصیلی طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت شهر لیسار برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,در این مراسم که حدود شصت نفر از طلاب و ده نفر از اساتید و مسئولین شهری حضور داشتند با سخنرانی و خیر مقدم حجة الاسلام غفاری مدیر حوزه و نیز اولیایی بخشدا گرکانرود و باباخانی شهردار لیسار شروع شده بود با سخنرانی حجة الاسلام جدائی امام جمعه اسالم ادامه یافت.
,جدائی گفت: نقش حوزه های علمیه در تاریخ تمدن اسلامی بسیار برجسته و مهم است . در دوره های گذشته در حوزه های علمیه تمام دروس تدریس می شد که به مرور دروس تجربی از حوزه ها جدا شد و الان بیشتر دروس دینی و علوم انسانی در حوزه های علمیه تدریس می شود.
,وی با بیان جایگاه رفیع حوزه ها اظهار داشت : مسئولیت شما طلاب عزیز بسیار حساس و بالاست شما قدم در قدمگاه پیامبران و امامان و اولیای الهی گذاشته اید ؛ نقش شما در هدایت انسان ها بسیار پراهمیت است به این خاطر تهذیب نفس ؛ خودسازی؛ تزکیه نفس باید اولویت اول طلاب حوزه ها باشد . چون شاخص وظایف حوزه افزایش دین مداری و معنویت در جامعه است فلذا طلاب خود باید در این امور پیش قدم باشند .
,جدایی به نقل از عارف بزرگ مرحوم حسنعلی نخودکی گفتند: فاقد شی ء چگونه می تواند معطی شی ء باشد کسی که پولی ندارد چگونه می تواند در جامعه پول پخش کند کسی که علمی ندارد چگونه می تواند عالم تربیت کند یک روحانی هم اگر در سایه خودسازی و تزکیه نفس ؛ نور و معنویت کسب نکرده باشد چگونه می تواند نور و معنویت به جامعه تزریق کند ؛ بدون کسب نورانیت نمی شود معنویت صادر کرد.
,امام جمعه اسالم در ادامه به اهمیت برقراری ارتباط با افراد جامعه خصوصا جوانان اشاره کرده گفت: در دنیای امروز ارتباطاط حرف اول را می زند روزانه ۷۳٪ از اوقات ما صرف ارتباط با دیگران است . شاخص مهم در ارتباط موفق نحوه بیان و قدرت تفهیم مقاصدمان است. هر کس که می خواهد در مسیر ترقی و پیشرفت قدم بردارد باید با الفبای ارتباطات آشنا بشود شما طلاب و روحانیون با توجه به رسالت سنگینی که بر دوش دارید نیاز بیش تری به برقراری ارتباط با مردم و جوانان دارید . شصت درصد از سوء تفاهماتی که بوجود می آید بخاطر این است که افراد نمی توانند محتوای حرف شان را به طرف مقابل برساند . ما در زمینه شنونده خوب بودن هم خیلی مشکل داریم افراد بسیاری هستند که فقط می خواهند حرف بزنند و شنونده خوبی متاسفانه نیستند.
,جدائی در فراز دیگری از سخنانش گفت: امروز روحانیون دو گروه شده اند بعضی ها آخوند صنفی هستند فقط به منافع شخصی خود نگاه می کنند پست و مقام و موقعیت برای شان اصل شده است و اگر کسی مقابلشان بایستد تارو مارش می کنند و از هیچ کس نمی ترسند حتی از خدا؛ اما بسیاری از روحانیون و طلاب انسان های متعالی هستند جوانان مومن ؛ ارزشی؛ ولایی و انقلابی هستند این ها دغدغه فرهنگی دارند این ها دغدغه دینی دارند این ها با مشاهده ولنگاری اخلاقی ؛ شب ها خواب شان نمی برد این ها انسان های متعالی و ارزشمند هستند .
,وی در پایان به طلاب توصیه کرد که : سعی کنید در ابتدای کار پایه های درسی تان را محکم کنید از وقت تان جهت خودسازی و عبادت و نیز علم و دانش و هم چنین آشنایی با مسائل روز بهره ببرید.
,گفتنی است امام جمعه اسالم در مسجد جامع لیسار هم دربین دو نماز سخنرانی کوتاهی ایراد کردند هم چنین نشست صمیمی با طلاب و اساتید هم داشتند.
]
ارسال دیدگاه