logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

سرگردانی 6 ساعته مسافران کیش در فرودگاه

سرگردانی 6 ساعته مسافران کیش در فرودگاه
مسافران پرواز 7080 کیش ایر، به مقصد تهران بعد از 6 ساعت معطلی در فرودگاه و علیرغم قول مساعد نماینده کشیک کیش ایر نتوانستند خسارت تأخیر در پرواز دریافت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پرواز شماره 7080 کیش ایر از فرودگاه کیش به مقصد تهران قرار بود، شب گذشته مورخ 13 شهریور در ساعت 22 فرودگاه کیش را به مقصد تهران ترک کند که به علت نقص فنی، پرواز مذکور به ساعت 23:45 منتقل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این گزارش می‌افزاید: تعدادی از مسافران قبل از حضور در فرودگاه از طریق آژانس‌های خرید بلیت از تأخیر در پرواز  مطلع شده بودند، اما تعداد زیاد دیگری از مسافران هیچ‌گونه اطلاعی از این موضوع نداشتند و حداقل یک ساعت قبل از زمان اعلام شده برای پرواز در فرودگاه حاضر شده بودند. 

به گزارش فارس: در حالی که که 120 مسافر پرواز شماره 7080 در انتظار بلند شدن هواپیما از فرودگاه کیش در ساعت 23:45 شنبه 13 شهریور به مقصد تهران بودند که مسئولان فرودگاه به آنها اطلاع دادند، پرواز به ساعت 2:30 صبح یک شنبه 14 شهریور منتقل شده است. 

مسئولان کیش ایر دلیل تأخیر مجدد در این پرواز را این گونه توضیح دادند که هواپیمای جایگزین باید مسافران خود را به دوبی برساند و سپس برای حمل مسافر به کیش بازگردد و این رفت و برگشت قطعا تا ساعت 4 صبح به طول خواهد انجامید.

البته این موضوع به اینجا خاتمه نیافت و مسافران سرگردان بالاخره با گذشت بیش از 6 ساعت انتظار در ساعت 4 صبح روز 14 شهریور موفق به سوار شدن به هواپیما شدند و هواپیما در ساعت 4:20 صبح از فرودگاه کیش به مقصد تهران به پرواز درآمد. 

براساس این گزارش بعد از فرود هواپیما در ساعت 5:50 صبح در فرودگاه مهرآباد، مسافران برای اخذ پاسخ از مسئولان کیش ایر بابت تأخیر 6 ساعته از پیاده شدن از هواپیما خودداری کردند. 

به گزارش فارس، بالاخره پس از نیم ساعت اصرار مسافران نسبت به ملاقات با یکی از مسئولان شرکت کیش ایر، نماینده کشیک ایرلاین در هواپیما حاضر شد و صبحت‌های مسافران را در مورد مطالباتشان شنید. 

این گزارش می‌افزاید: مسافران بابت تأخیر در پرواز ادعای خسارت کردند و خواهان رسیدگی مسئولان کیش ایر نسبت به مشکل پیش آمده شدند. 

نماینده کشیک کیش ایر بعد از تماس با مسئولان مربوطه در جمع 120 نفر مسافر و خدمه پرواز قرار گرفت و اعلام کرد که مسئولان کیش ایر برای جبران خسارت به هر نفر مسافر مبلغ 90 هزار تومان از وجه خرید بلیت را بر ‌می‌گردانند. 

وی اعلام کرد: مسافران برای دریافت غرامت از ایرلاین باید به آژانس‌های خرید بلیت مراجعه کنند.

ناگفته نماند، اگرچه مسافران از این موضوع به هیچ عنوان راضی نشدند و خواستار عذرخواهی و پرداخت غرامت بیشتری بابت چندین ساعت معطلی شدند، اما به علت خستگی مفرط بالاخره در ساعت 7 صبح هواپیما را ترک کردند.

 براساس این گزارش: براساس قولی که نماینده کشیک ایر‌لاین برای دریافت خسارت از آژانس‌های فروش بلیت به مسافران داده بود، تعدادی از مسافران امروز با مراجعه به آژانس‌ها خرید بلیت متوجه شدند که این آژانس‌ها از موضوع مذکور کاملا بی‌اطلاعند و پرداخت هیچ‌گونه خسارتی را به مسافران نمی‌پذیرند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه