دولت با امضای FATF روی "میرزا آغاسی" را سفید کرد!

دولت با امضای FATF روی "میرزا آغاسی" را سفید کرد!
"میرزا آغاسی" صدر اعظم محمدشاه قاجار، فردی ساده لوح و بی تدبیر بود که نتیجه بی تدبیری و بی کفایتی او وخامت اوضاع اقتصادی ایران بود و حال دولت یازدهم با امضای FATF روی "میرزا آغاسی" را هم سفید کرده است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ شنیده ها حاکی است که دولت محترم در قالب امضایFATF(کارگروه اقدام مالی موسوم به نهاد بین‌المللی مبارزه با پولشویی) تعهداتی را پذیرفته که دانسته یا نادانسته به عامل اجرای تحریم‌های دشمن علیه نهادهای انقلابی مثل حزب الله لبنان و دیگر نهضت های انقلابی شده، اما خبر های اخیر حاکی از این است که موضوع فراتر این است و وزارت اقتصاد و بانک های زیر مجموعه آن اقدام به تحریم نهادهایی چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،‌ وزارت دفاع، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء‌ و مقاماتی چون سردار قاسم سلیمانی، سردار احمدیان، سردار حجازی، سردار وحید دستجردی، سردار نقدی و بسیاری دیگر از مقامات نظامی کشور کرده است!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

این در حالی است که قرار بود بر جام همه تحریم ها بر ضد ایران را بر دارد و برچیده شده تحریم‎های بانکی و دلاری محقق شود.

,

با کمال تأسف نه تنها این تعهدات محقق نشده بلکه برجام دست آمریکا را باز گذاشته تا برای اجرای تعهدات عینی خود در برجام، دنبال امتیازگیری جدید از تیم مذاکره کننده ایرانی باشد و البته ظاهرا این تیم هم از ارائه امتیازات جدید در این زمینه ابایی نداشته و با دست و دلبازی تمام به این امتیاز دادن ها اهتمام ورزیده است به این معنی که اکنون دولت ایران عملا به ابزار و در واقع عمله دشمن برای تحریم انقلاب اسلامی و ملت ایران تبدیل شده است.

,

الحق که دولت یازدهم روی امثال میرزا آغاسی را سفید کرد!

,

دکتر حسن رحیمی‌روشن

,

عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه بوعلی سینا

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه