امام جمعه اهل سنت زاهدان در بیانه ای حوادث اخیر استان را محکوم کرد:

تعرض به جان و مال همه فرق اسلامی اعم از شیعه و سنی حرام است

تعرض به جان و مال همه فرق اسلامی اعم از شیعه و سنی حرام است
مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان، با صدور بیانیه‌ای در خصوص شهادت دو تن از کارمندان دولتی در منطقه سرباز، ضمن محکوم نمودن این جنایت،هوشیاری و حفظ وحدت مردم استان را خواستار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون متن کامل این بیانیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«إنا لله و إنا إلیه راجعون»
بار دیگر عوامل فریب‌خورده دشمنان و فتنه‌انگیزان دست به جنایت زدند و دو نفر از هم‌وطنان عزیز را در شهرستان راسک ناجوانمردانه ترور نمودند و به شهادت رساندند.
دشمنان داخلی و خارجی تحمل همدلی و همگرایی مسلمانان و اقوام و مذاهب را ندارند و از طرفی برای کم‌رنگ کردن اثرات سفر اخیر ریاست محترم جمهور که برای استان سیستان و بلوچستان دارای برکات و خیر بزرگی می‌باشد و آنها تاب و تحمل آن را ندارند به‌وسیله عوامل خویش دست به یک‌سری تحرکات مذبوحانه زدند.
اینجانب ضمن محکوم نمودن این جنایت، اعلام می‌دارم:‌
ـ تعرض به جان و مال همه فرق اسلامی اعم از شیعه و سنی حرام است؛
ـ از مردم شریف استان انتظار دارم با بیداری،‌ هوشیاری و حفظ وحدت نقشه شوم عوامل استکبار جهانی و دشمنان اسلام را خنثی نمایند.
در پایان این ضایعه اسفناک را خدمت مردم شریف استان و خانواده محترم شهدا تسلیت گفته و از خداوند متعال برای شهدای عزیز علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

(مولوی) عبدالحمید
امام جمعه اهل‌سنت زاهدان

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه