مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری:

اولین تجربه همگامی مردم چهارمحال و بختیاری و دولت در مدیریت پساب

اولین تجربه همگامی مردم چهارمحال و بختیاری و دولت در مدیریت پساب
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از شکل‌گیری پروژه مشترک مردمی و دولتی مدیریت پساب روستاهای حاشیه زاینده‌رود، به‌عنوان اولین تجربه مشترک در این زمینه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، شهرام احمدی مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری در هجدهمین جلسه شورای کیفی رودخانه زاینده‌رود در استانداری استان با اشاره به گام‌های مهمی که جهت حفظ سلامت این رودخانه در چهارمحال و بختیاری برداشته شده است، گفت: براساس مصوبات قبلی این شورا، مقدمات لازم جهت همکاری مردم و بخش دولتی جهت اجرای طرح مدیریت پساب روستاهای حاشیه زاینده‌رود فراهم شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزود: از آنجائیکه مردم این روستاها آمادگی خود جهت هرگونه همکاری در اجرای سیستم جمع‌آوری و تصفیه پساب را اعلام کرده بودند، مدیران استان نیز تمهیدات مناسبی در این زمینه اندیشیدند و از این فرصت به عنوان فصل جدیدی در تعامل مردم و دولت در جهت توجه بیشتر به حفظ محیط زیست نگاه کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در این جلسه بر مدیریت منابع آب استان تأکید کرد و اظهار داشت: به‌منظور مدیریت پساب روستاهای حاشیه زاینده‌رود، برنامه‌ای جهت خرید پکیج‌های تصفیه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: این سیستم به صورت پایلوت در روستای چمزین از توابع شهرستان چم زین و با مشارکت روستائیان اجرایی می‌گردد.

امیری بیان کرد: در این طرح اجرای شبکه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب روستای چمزین به عهده مردم و خریداری و نصب پکیج تصفیه آن به عهده شرکت آب و فاضلاب روستایی چهارمحال و بختیاری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: این مبلغ از سوی سازمان برنامه و بودجه و از محل اعتبارهای استانی تأمین و هزینه می‌شود.

وی اضافه کرد: در صورت کسب موفقیت‌های لازم در این زمینه می‌توان نسبت به اجرا و نصب شبکه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب روستاهای چهارمحال و بختیاری اقدام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه