معاون استاندار اعلام کرد:
کمک 2 هزار میلیارد ریالی به شهرداریهای چهارمحال و بختیاری
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دو هزار میلیارد ریال در دولت یازدهم به شهرداریهای این استان کمک شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر، گودرز امیری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست هماندیشی شهرداران چهارمحال و بختیاری با مجموعه مدیران بانک مسکن استان تأکید کرد: این میزان کمک در سه سال قبل از فعالیت دولت یازدهم، تنها ۶۰۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: در سه سال گذشته بودجه شهرداریهای چهارمحال و بختیاری به 4 هزار میلیارد ریال رسیده، در حالی که این بودجه در سه سال قبل از فعالیت دولت تدبیر و امید هزار و ۲۰۰ میلیارد میرسید.
امیری تصریح کرد: در همین مدت ۱۲۶ دستگاه انواع ماشینآلات سبک، نیمهسنگین و سنگین به شهرداریهای چهارمحال و بختیاری تحویل شده که این تعداد در سه سال قبل از فعالیت دولت یازدهم برابر ۸۴ دستگاه بوده است.
وی همچنین با اشاره به اندیشیدن تدابیر لازم برای رونق در بازار مسکن چهارمحال و بختیاری بیان داشت: کاهش ساخت و ساز در بخش مسکن و کم شدن صدور پروانههای ساختمانی یکی از مشکلات جدی شهرداریها به شمار میرود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری ۶۰ درصد منابع درآمدی شهرداریها را از محل ساخت و ساز بخش مسکن اعلام و اضافه کرد: به همین منظور باید راهکارهای علمی و کارشناسی برای افزایش درآمد شهرداریها تدوین شود.
وی از وجود ۱۴۰ کد درآمدی برای رفع مشکلات اقتصادی شهرداریها خبر داد و عنوان داشت: با این روش، وضعیت مالی شهرداریها رونق مییابد و از وابستگی به منابع درآمدی خاص رهایی مییابند.
امیری اظهار کرد: ارتقای زیرساختهای خدماترسانی بهویژه در حوزه گردشگری و تلاش برای افزایش رفاه مسافران و گردشگران داخلی و خارجی ورودی به چهارمحال و بختیاری در دستور کار شهرداران قرار گیرد.
وی بکارگیری غیرقانونی نیروی انسانی در شهرداریها را ممنوع برشمرد و ادامه داد: شهرداران شهرهای ۴۰گانه چهارمحال و بختیاری مصوبات غیرقانونی شوراهای اسلامی را انجام ندهند و با تعامل نسبت به رفع اشکالات قانونی اقدام کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه