مسئول گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی کرمانشاه:

طرح بازگشایی مدارس در کرمانشاه اجرا می شود

طرح بازگشایی مدارس در کرمانشاه اجرا می شود
رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از برگزاری طرح بازگشایی مدارس در سطح استان کرمانشاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا گودرز فهیمی در گفت و گوی اختصاصی با پاک پرس، اظهار داشت: با توجه به بازگشایی مدارس و افزایش تقاضا از سوی خریداران، طرح بازگشایی مدارس از پانزدهم شهریور ماه در سطح استان آغاز شده و تا نیمه مهر ماه ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,

رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه بیان کرد: در این طرح علاوه بر مراکز عرضه نوشت افزارها و لوازم التحریر، البسه و کیف و کفش نیز به طور جدی مورد نظارت قرار می گیرد.

,

فهیمی همچنین از همکاری نیروهای اتاق اصناف، صنعت و معدن و اتحادیه های مربوطه در طول اجرای طرح خبر داد و گفت: در مجموع در هر شهرستان یک اکیپ و در کرمانشاه دو اکیپ در دو شیفت صبح و عصر نسبت به انجام بازرسی و کنترل بازار اقدام می کنند.

,

وی افزود: واحدهای صنفی موظف به نصب برچسب قیمت، نصب جواز فعالیت، ارائه فاکتور خرید و صدور فاکتور فروش در وهله نخست هستند به گونه ای که این موارد در دسترس و برای خریداران مشهود باشد.

,

رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه صدور گواهی فروش برای اجناس بیش از 10 هزار تومان از سوی واحدهای صنفی الزامی است خاطر نشان کرد: مردم می توانند از ظریق سامانه پیامکی 30009651 تعزیرات حکومتی و شماره گویای 124 صنعت و معدن نسبت به ارائه گزارش تخلفات اقدام کنند تا در اسرع وقت اقدام لازم انجام شود.

,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه