در حاشیه اجلاس G-20؛
اردوغان: رفتار نژادپرستانه غرب شرمانه است
رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود خطاب به سران کشورهای غربی در اجلاس G-20 موضعی انتقادی گرفته و رفتار آنها در خصوص پناهجویان سوری را مورد انتقاد قرار داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بعد از اتمام اجلاس 20 کشور قدرمتند اقتصادی جهان (G-20) در جمع اصحاب رسانه سخنرانی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,اردوغان گفت: "بحران سوریه، از یک طرف به دلیل فعالیت های تروریست ها و کشته شدن مردم و از طرف دیگر به دلیل موضوع ناخشنود ناشی از پناهجویان به عنوان زخم جهان پابرجاست. رفتار کشورهای غربی به خصوص در مورد پناهجویان که رفتاری امنیتی و حتی نژاد پرستانه است، به نام انسانیت شرم آور و خجالت آور است. در حال حاضر تعداد کشته شده ها در سوریه 600 هزار نفر را گذشته است."
,نباید فراموش شود که سازمان گولن یک شبکه جهانی است
,ویدر ادامه افزود: "نباید فراموش شود که سازمان گولن در خارج از ترکیه در 170 کشور جهان به صورت شبکه ای در حال فعالیت است. تمامی جهان را به حساس بودن در خصوص این سازمان که توسط باورهای دینی، آموزشی و بشر دوستانه و با سوء استفاده از روابط تجاری، در جهان برای خود جایگاهی به وجود آورده است، دعوت میکنم."
,علیه گروه های تروریستی یک مبارزه اصولی را باید هرچه سریع تر شروع کنیم
,اردوغان با محکوم کردن تفکر تفاوت گروه های تروریستی از هم افزود: "باید همگی تفکری که داعش، پ.ک.ک، پ.ی.د، ی.پ.گ و فتو را از هم جدا می کند، رد کرده و یک مبارزه اصولی علیه تروریسم را همه باهم شروع کنیم. ما به چه قیمتی باشد، مبارزه با تروریسم را با نهایت قدرت و به صورت پایدار ادامه خواهیم داد. هم شخصا به عنوان رئیس جمهور و هم حکومتمان در این خصوص پایدار هستیم. عملیات ترکیه در جرابلس بیان کننده این پایداری در تصمیم می باشد. حالت فوق العاده ای که بعد از کودتای 15 جولای در ترکیه به وجود آمده است تنها برای مبارزه با سازمان گولن می باشد."
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه