همگام با سایر شهرها
مردم دارالمجاهدین هم به کمپین #فاجعه منا را فراموش نمی کنیم پیوستند
مردم دارالمجاهدین استان همدان نیز در سالروز فاجعه تلخ منا یکصدا جنایات آل سعود را محکوم کرده و اعلام کردند که هرگز از خون شهدای منا نمی گذرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ مظلومیت شهدای منا و فاجعه کشتار هزاران حاجی بی گناه در سرزمین امن الهی به اندازه ای است که هرگز نمی توان آن را به فراموشی سپرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,علی احمدی بازنشسته یکی از کسانی است که بارها شاهد برگشت زائران حج در یان صلوات و تکبیر بوده و می گوید: پارسال متاسفانه شیرینی حج به تلخی کشتار مسلمانان بی گناه آغشته شد و هرگز فراموشش نمی کنیم.
,,

, ,
مهدی سلیمانی کارمند یکی از ادارات همدان نیز می گوید: به راستی آل سعود چطور توانست ده ها هزار زائر بی دفاع را در سرزمین وحی قتل عام کند؟
,,

, عباس نویدی نیز می گوید: هرگز و هرگز فاجعه منا را فراموش نخواهیم کرد و تا ابد غمش را دل داریم.
,,

, ,
حسن نقوی جوان همدانی نیز با اظهار تاسف از وقایع تلخ حج 94 می گوید: ما با اقتدا به رهبر فرزانه اعلام می کنیم که آل سعود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد.
,,

, ,
علی، محسن و یاسر نیز عرق ریزان دست از کار کشیده و می گویند: امیدواریم هرچه زودتر ریشه رژیم سفاک آل سعود خشکیده شود.
,

, ,
,
پایان پیام/
,,
,
]
ارسال دیدگاه