رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی مطرح کرد؛
جهاد کبیر یعنی عدم طاعت از دشمن و ترک اطاعات از توطئههای آنها
رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و جاهدهم را عدم طاعت از دشمن یا ترک اطاعات از توطئه های دشمنان جهاد کبیر معنی کرد، افزود: دشمن می خواهد نقشه خودش را دنبال کرده، عقایدش را تحمیل نموده، تهاجمات فرهنگی، اقتصادی، تحریم ها و توطئه هایش را حاکم کرده در نهایت مقاومت یک ملت را به چالش کشانده و آنها را اطاعت پذیر کند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی شریعتی تبار رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در گفتگو با خبرنگار گوهرشادنیوز، با بیان اینکه حادثه 17 شهریور در سال57 و در دولت شریف امامی به نام دولت آشتی ملی اتفاق افتاد، تصریح کرد: رژیم شاه با این جادثه می خواست برق چشمی از مردم بگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز,شریعتی تبار با تأکید بر اینکه سردمداران رژیم شاه به گمان اینکه با آفریدن 15 خردادی دیگر پیروزی نهضت را به تأخیر بیندازند، اذعان داشت: دژخیمانان رژیم شاه در این روز با هدف ایجاد شکاف بین مردم، رهبران نهضت و رهبران انقلاب دست به قتل عام مردم زدند.
رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی با بیان اینکه مزدوران بعد از حادثه به شاه گفته بودند تا چندین سال خاطرتان جمع باشد، افزود: به دلیل بیداری مردم، حضور مردم در صحنه، رهبری بسیار حکیمانه امام، سخنرانی های شجاعانه، روشنگرانه و بصیرت بخش شاگردان امام این نقشه را نقش بر آب کردند.
وی با بیان اینکه ادامه حضور پرصلابت و در صحنه مردم بعد از حادثه 17 شهریور بر خلاف قیام 15خرداد مانع رسیدن مزدوران شاه به خواسته شان شد، اذعان داشت: همواره این حضور گسترده، با صلابت و آگاهانه مردم در صحنه ها واقعاً موجب سردرگمی، استیصال و در نهایت شکست دشمن می شود.
شریعتی تبار برگ برنده انقلابیان در برابر استکبار را بعد از اتکا به خدا، عنایات امام زمان(عج)، حقانیت راه و حضور با صلابت مردم در صحنه برشمرد، افزود: از دیدگاه اسلامی و قرآن اگر یک ملتی در صحنه حضور داشته و جهاد کنند خدا آن ملت را به سوی راه پیروزی هدایت می کند.
رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی قیام 17 شهریور را یک معنی ایه شریفه "و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین دانست، ابراز کرد: در آن قیام، یک طرف حماسه و طرف دیگر تراژدی و فاجعه تجلی پیدا کرد سردمداران رژیم مکر کردند تا با سرکوب و کشتن هزاران نفر برق چشم از مردم گرفته، مردم را به درون خانه ها کشانده و از حضور در صحنه بازدارند.
وی با بیان اینکه مکر خدا در قیام 17 شهریور جاری شد، گفت: مکر خداوند بر این تعلق گرفت که این خون های پاک، مطهر و مقدس شهدا به بصیرت مردم بیفزاید، ماهیت دشمن را بیشتر هویدا کرده، گامهای مردم در مسیر انقلاب استوارتر شده و در نهایت موجب سردرگمی هرچه بیشتر رژیم و حامیانش از جمله آمریکا و ایادی اش شود خیر الماکرین وا قعا در این فاجعه خونبار به نمایش گذاشته شد.
شریعتی تبار در ذیل آیه شریفه "و جاهدهم جهاداً کبیرا" و تفسیر حضرت آقا دامت برکاته توضیح داد: جهادکبیر یعنی به برکت قرآن، فرهنگ قرآن، معارف و آموزه های قرآنی در برابر دشمن بایستید.
رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و جاهدهم را عدم طاعت از دشمن یا ترک اطاعات از توطئه های دشمنان جهاد کبیر معنی کرد، افزود: دشمن می خواهد نقشه خودش را دنبال کرده، عقایدش را تحمیل نموده، تهاجمات فرهنگی، اقتصادی، تحریم ها و توطئه هایش را حاکم کرده در نهایت مقاومت یک ملت را به چالش کشانده و آنها را اطاعت پذیر کند.
وی در پایان تأکید کرد: جهاد کبیر یعنی نقشه های دشمن در عرصه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را شناخته و خنثی کنیم تا دشمن به هدفش نرسد که فقط با بالارفتن آگاهی، بصیرت مردم، توجه به توطئه های رنگارنگ دشمنان و حرکت در مسیر ولایت میسر است.
انتهای پیام/رض
شریعتی تبار با تأکید بر اینکه سردمداران رژیم شاه به گمان اینکه با آفریدن 15 خردادی دیگر پیروزی نهضت را به تأخیر بیندازند، اذعان داشت: دژخیمانان رژیم شاه در این روز با هدف ایجاد شکاف بین مردم، رهبران نهضت و رهبران انقلاب دست به قتل عام مردم زدند.
,رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی با بیان اینکه مزدوران بعد از حادثه به شاه گفته بودند تا چندین سال خاطرتان جمع باشد، افزود: به دلیل بیداری مردم، حضور مردم در صحنه، رهبری بسیار حکیمانه امام، سخنرانی های شجاعانه، روشنگرانه و بصیرت بخش شاگردان امام این نقشه را نقش بر آب کردند.
,وی با بیان اینکه ادامه حضور پرصلابت و در صحنه مردم بعد از حادثه 17 شهریور بر خلاف قیام 15خرداد مانع رسیدن مزدوران شاه به خواسته شان شد، اذعان داشت: همواره این حضور گسترده، با صلابت و آگاهانه مردم در صحنه ها واقعاً موجب سردرگمی، استیصال و در نهایت شکست دشمن می شود.
,شریعتی تبار برگ برنده انقلابیان در برابر استکبار را بعد از اتکا به خدا، عنایات امام زمان(عج)، حقانیت راه و حضور با صلابت مردم در صحنه برشمرد، افزود: از دیدگاه اسلامی و قرآن اگر یک ملتی در صحنه حضور داشته و جهاد کنند خدا آن ملت را به سوی راه پیروزی هدایت می کند.
,رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی قیام 17 شهریور را یک معنی ایه شریفه "و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین دانست، ابراز کرد: در آن قیام، یک طرف حماسه و طرف دیگر تراژدی و فاجعه تجلی پیدا کرد سردمداران رژیم مکر کردند تا با سرکوب و کشتن هزاران نفر برق چشم از مردم گرفته، مردم را به درون خانه ها کشانده و از حضور در صحنه بازدارند.
,وی با بیان اینکه مکر خدا در قیام 17 شهریور جاری شد، گفت: مکر خداوند بر این تعلق گرفت که این خون های پاک، مطهر و مقدس شهدا به بصیرت مردم بیفزاید، ماهیت دشمن را بیشتر هویدا کرده، گامهای مردم در مسیر انقلاب استوارتر شده و در نهایت موجب سردرگمی هرچه بیشتر رژیم و حامیانش از جمله آمریکا و ایادی اش شود خیر الماکرین وا قعا در این فاجعه خونبار به نمایش گذاشته شد.
,شریعتی تبار در ذیل آیه شریفه "و جاهدهم جهاداً کبیرا" و تفسیر حضرت آقا دامت برکاته توضیح داد: جهادکبیر یعنی به برکت قرآن، فرهنگ قرآن، معارف و آموزه های قرآنی در برابر دشمن بایستید.
,رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و جاهدهم را عدم طاعت از دشمن یا ترک اطاعات از توطئه های دشمنان جهاد کبیر معنی کرد، افزود: دشمن می خواهد نقشه خودش را دنبال کرده، عقایدش را تحمیل نموده، تهاجمات فرهنگی، اقتصادی، تحریم ها و توطئه هایش را حاکم کرده در نهایت مقاومت یک ملت را به چالش کشانده و آنها را اطاعت پذیر کند.
,وی در پایان تأکید کرد: جهاد کبیر یعنی نقشه های دشمن در عرصه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را شناخته و خنثی کنیم تا دشمن به هدفش نرسد که فقط با بالارفتن آگاهی، بصیرت مردم، توجه به توطئه های رنگارنگ دشمنان و حرکت در مسیر ولایت میسر است.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه