استاندار خراسان رضوی تاکید کرد؛
لزوم برخورد قاطع دستگاه قضایی با خاطیان امر به معروف
استاندار خراسان رضوی بر احیاء فرضیه ی امر به معروف و نهی از منکر در استان با همراهی تمامی دستگاه های اجرایی تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، علیرضا رشیدیان در جلسه ی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان با بیان اینکه احیا ی سنت های اسلامی در جامعه یکی از فرایض واجب دینی می باشد، گفت: در همین راستا بایستی با همراهی تمام آحاد شهروندان و دستگاه های اجرایی زمینه ی تبدیل استان به ویژه مشهد به یک نمونه ی زیبا از شهر اسلامی در جهان امروزی فراهم شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,,
وی با اشاره به اینکه امر به معروف فقط مربوط به زنان نیست بلکه در حوزه های مربوط به مردان نیز با دقت پیگیری می شود، ادامه داد: با توجه به جایگاه ویژه ی بانوان و به منظور حفظ کرامت انسانی و عزت نفس این قشر از جامعه اهتمام به این مهم از اهمیت بیشتری برخوردار است.
استاندار خراسان رضوی خواستار گسترش احیا امر به معروف و نهی از منکر در مراکز آموزش عالی شد و خاطرنشان کرد: بدین ترتیب دانشجویان علی الخصوص دختران جوان با حفظ هویت فردی و شکل گیری فضای امن اخلاقی از توان تحصیل و ارتقای سطح علمی خود در محیطی آرام و معنویی برخوردار می شوند.
رشیدیان در ادامه به بررسی طرح امنیتی ثامن در حریم رضوی پرداخت و اظهار داشت: این طرح با همکاری شهرداری، سپاه و دستگاه قضایی استان با هدف مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و احیای امر به معروف و نهی از منکر در مناطق پیرامونی حرم اجرایی می شود.
وی گفت: ارائه این گونه خدمات بایستی به منظور مقابله با ناامنی های اجتماعی در سراسر شهر به ویژه در مبادی ورودی گسترش یافته و اجرایی شود.
استاندار خراسان رضوی بر مبارزه با شبکه های سازمان یافته ی فساد اجتماعی در حوزه ی عمومی شهر مشهد تاکید کرد و اظهار داشت: تمامی دستگاه های امنیتی و انتظامی استان در جلسه ای با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری راهکارهای مقابله با این باندهای فساد را بررسی و نتیجه را به این ستاد گزارش دهند.
رشیدیان برخورد قاطع دستگاه قضایی با خاطیان به آمران به معروف را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد: با کمک تمامی دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و حوزه ی علمیه امنیت بیش از گذشته در استان ایجاد شده و فضای معنویی جامعه ارتقا یابد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه