هزینه 30 میلیارد تومانی مالک تجاری پرسپولیس

هزینه 30 میلیارد تومانی مالک تجاری پرسپولیس
مالک تجاری باشگاه پرسپولیس در فصل 94 – 93 سی میلیارد تومان برای این باشگاه باید هزینه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به دنبال انجام مذاکرات متعدد با شرکت‌های مختلف برای واگذاری یکساله تیم فوتبال پرسپولیس در فصل 94 – 93، در نهایت وزارت ورزش و جوانان با یک شرکت به توافق رسید که بر اساس این توافق، شرکت مربوطه باید برای فصل جاری 30 میلیارد تومان صرف هزینه‌های جاری باشگاه کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
این شرکت در قبال بدهی‌ حدود 70 میلیارد تومانی باشگاه پرسپولیس هیچ گونه تعهد مالی ندارد اما ممکن است بخشی از مبلغ مورد توافق، صرف پرداخت بدهی‌های این باشگاه شود.
,
 
,
همچنین مالک تجاری باشگاه پرسپولیس هیچ درخواستی برای حضور در هیات مدیره و انتصاب اعضا نداشته و همان طور که در ترکیب جدید هیات مدیره دیده می‌شود، هیچ فردی از سوی شرکت مورد نظر حکم نگرفته است.
,
 
,
پرسپولیس به مدت یک سال به مالک تجاری واگذار شده است و برند پرسپولیس برای یکسال در اختیار این شرکت قرار گرفته است.
,
 
,
انتهای پیام
,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه