امام جمعه موقت بندرعباس:
وهابیت به دنبال تفرقه اندازی میان مسلمانان جهان است
امام جمعه موقت بندرعباس اظهار کرد: وهابیت دستاورد آل سعود است که به دنبال از بین بردن وحدت، تخریب و تفرقه اندازی در میان مسلمین جهان می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازرفتارنیوز، حجت السلام و المسلمین محمد حسن فروزان نژاد امام جمعه موقت بندرعباس در خطبه های نماز جمعه این هفته افزود: قرآن با سراحت بیان می کند که مشرکین حق ورود به مسجد الحرام ندارند، اما امروز چنین برنامه ریزی شده در حکومت ننگین آل سعود که دارند برنامه ریزی می کنند این نا اهلان حق سرپرستی ندارند، اینجا ملک همه مسلمانان به تناسب سهمیه اشان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رفتارنیوز, ، حجت السلام و المسلمین محمد حسن فروزان نژاد امام جمعه موقت بندرعباس در خطبه های نماز جمعه این هفته افزود: قرآن با سراحت بیان می کند که مشرکین حق ورود به مسجد الحرام ندارند، اما امروز چنین برنامه ریزی شده در حکومت ننگین آل سعود که دارند برنامه ریزی می کنند این نا اهلان حق سرپرستی ندارند، اینجا ملک همه مسلمانان به تناسب سهمیه اشان است.,امام جمعه موقت بندرعباس اظهار داشت: مسلمانان باید احساس آرامش کنند به گونه ای که وارد خانه خودشان شده اند به همین منظور است که در مرکز توحید مسجد الحرام، مرکز نبوت مسجد النبی، مرکز ولایت مسجد کوفه و مرکز شهادت کنار قبر سید الشهداء(ع) نمازشان را کامل می خوانند چون خانه خودشان است.
,وی افزود: در عزمت و قداست کعبه همین بس که وقتی گوسفندی را می خواهیم ذبح کنیم، باید رو به قبله باشد، چقدر مقدس است که در آن جنگ و منازعات ممنوع است، ابراهیم خلیل الله و اسماعیل ذبیح الله خادمین این جایگاه می باشند، امام صادق(ع) وقتی که به حج می آمدند نزدیک مکه با گریه و روحیه ای محزون و پا برهنه وارد این مکان مقدس می شدند.
,حجت السلام فروزان نژاد تصریح کرد: آل سعود خائن حدود 18 مورد از نشانه هایی که در سرزمین مکه به نام اهل بیت (ع) بوده را ویران کرده است، این پرده داران کعبه دشمنان اهل بیت اند و مسلمانان باید هوشیار باشند، این دستاورد آل سعود و وهابیت است، کار وهابیت از بین بردن وحدت، تخریب و تفرقه اندازی در میان مسلمین جهان است.
,وی افزود: آل سعود یکی از ضلع های شومی است که ولایت را نشانه رفته است، ضلع دیگر این مثلث آمریکا و اسرائیل می باشند، داعش و طالبان مولود و نطفه ننگین آل سعود اند که امروز با حضور جوانان مومن و انقلابی و ولایت مدار آخرین بقایای آنان را در سوریه و عراق در حال پاک سازی و نابودی می باشند.
,امام جمعه موقت بندرعباس بیان کرد: امروز عزیزان اهل سنت آگاه اند، در اجلاس چچن که چند روز گذشته برگزار گردید، یکی از مصوبه هایش منحرف بودن وهابیت خبیث از گردونه ی اسلام اعلام شد، شیخ الازهر در رابطه با وهابیت گفته: وهابیت به دنبال محمد ابن عبدالله(ص) نیست بلکه به دنبال محمد ابن عبد الوهاب است.
,وی سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) را تسلیت گفته و اظهار داشت: امیدواریم که همه ما در جهت منویات امام حرکت کنیم و یکی از الگو های جامعه علمی می باشند و همه علوم در زمان ایشان منتشر و شکافته شده و به مردم انتقال داده شده است چون باقر العلوم یعنی شکافنده علم ها.
,حجت السلام فروزان نژاد در رابطه با حیا و ایمان داشتن تصریح کرد: حیا و ایمان مثل یک ریسمان به هم پیوسته اند؛ اگر یکی از این ها برود دیگری هم به دنبال آن خواهد رفت، بی حیائی یکی از چیز هایی است که جامعه اسلامی را تهدید می کند ، ای کسانی که ایمان آورده اید، ایمان خود را تقویت نمایید و به فکر دیگران هم باشید.
,امام جمعه موقت بندرعباس ضمن اشاره به حقوق های نجومی و فساد مالی، افزود: بحث فساد مالی و حقوق های نجومی یکی از زشت ترین بحث هایی است که روح مومنین را آزرده خاطر کرده است، قوه مقننه،مجریه و قضائیه باید با آن ها مبارزه کنند و دستانشان را از صحنه مدیریت نظام قطع کرده و قاطعانه برخورد نمایند.
,وی در پایان در رابطه با داشتن وحدت حول محور ولایت خطاب به رسانه ای ها و مسئولین، بیان کرد: مسئولین و رسانه ها احتیاج به وحدت دارند، وحدت حول محور ولایت، هر سخنی که از تریبون مخالف وحدت باشد به نفع نظام نیست و موجب شادی دشمنان می شود، باید گوش به فرمان ولایت باشیم و نقد منصفانه و سازنده انجام دهیم نه تخریب کننده و آسیب زننده، مراقب باشید مهمترین دستاورد فتنه اختلاف است که باید بکوشیم اینگونه نباشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه