توسط فرمانده سپاه دهگلان گرفت؛
توزیع لوازم التحریر به دانش آموزان بی بضاعت+عکس
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه دهگلان بسته های لوازم التحریررایگان درمیان دانش آموزان بی بضاعت این شهرستان توزیع کرد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، سرهنگ پاسدار حسین ورمقانی از توزیع بسته های رایگان لوازم التحریر درمیان دانش آموزان بی بضاعت روستاهای بلدستی و رامول خبر داد و گفت: ناحیه مقاومت سپاه دهگلان تاکنون حدود 150 بسته لوازم التحریر شامل کیف ،دفتر و...درمیان دانش آموزان این دو رستا توزیع نموده و حدود 200 بسته دیگر درحال توزیع به دانش آموزان بی بضاعت است.
فرمانده سپاه دهگلان اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، ایجاد شور و نشاط در میان دانش آموزان مناطق محروم در آستانه سال تخصیلی جدید است.
وی هدف از اینکار را حمایت از دانشآموزان نیازمند و محروم در مدارس سطح روستاهای شهرستان دهگلان دانست وگفت: سپاه دهگلان اقدام به توزیع کمک آموزشی در بین دانش آموزان بی بضاعت مقاطع ابتدایی سطح روستاهای این شهرستان نموده است و چنین حمایت های مادی و معنوی اگر از طریق ارگانهای مختلف و افراد خیّر جامعه اجرایی گردد، موجب کاهش کودکان فقیر در آینده شده و استعدادهای نهفته آنان را شکوفا خواهد کرد.
فرمانده سپاه دهگلان افزود: نسل کودک و نوجوان ما سرمایه های اصلی این جامعه محسوب شده و آینده این کشور به دست آنان رقم خواهد خورد به همین دلیل می طلبد در راستای ایجاد و تقویت ظرفیت ها و استعدادها در این قشر، از هیچ کوششی دریغ نشود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/م
انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه