رئیس دامپزشکی بروجرد:
پنج اکیپ روز عید قربان در بروجرد بر ذبح دامها نظارت می کنند
رئیس دامپزشکی بروجرد گفت: 12 نیرو در قالب پنج اکیپ ثابت و سیار روز عید قربان در بروجرد آماده ارائه خدمات هستند و بر کشتار دام ها نظارت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد " محمد رضا جباری" رئیس دامپزشکی بروجرد گفت: سه اکیپ سیار در سطح شهر و دو اکیپ ثابت در کشتارگاه و دامپزشکی، روز عید قربان بر ذبح دامها نظارت دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,
وی اضافه کرد: رعایت نکات بهداشتی برای ذبح دام ها بسیار ضروری است و با توجه به قربانی کردن دام ها در روز عید قربان 12 نفر برای نظارت دام ها در این روز فعالیت دارند.
,
به گفته وی بهتر است شهروندانی که قصد خرید دام برای قربانی کردن دارند از افراد و یا مراکز مطمئن خریداری کنند که در این راستا مرکز دام جنب کشتارگاه برای فروش دام در نظر گرفته شده است.
,
رئیس دامپزشکی بروجرد تصریح کرد: توصیه می شود دام ها در کشتارگاه ذبح شوند چرا که این کار از آلودگی در سطح شهر جلوگیری می کند.
,
وی بیان کرد: دامپزشکی در ارتقای سلامت توزیع گوشت نقش مهمی دارد و به همین دلیل نظارتها در نقاط مختلف شهرستان بروجرد گسترده تر می شوند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه