یادداشت
جنگ نرم دشمن امروز متوجه فرهنگ و کیان خانواده و جوانان است
حسین عبدالعزیزی کارشناس حوزه ی رسانه خوزستان در یادداشتی نوشت: اگر بخواهیم به رشد و پیشرفت دست یابیم باید فعالیت های فرهنگی به گونه ای صورت گیرد که مردم بتوانند ارزش های دینی را خوب و فرهنگ غربی را بد بدانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “موج چهارم”:حسین عبدالعزیزی کارشناس حوزه ی رسانه خوزستان در یادداشت خود با اشاره به لزوم بستر سازی فرهنگی برای استفاده ی درست از فضای مجازی نوشت: اگر بگوئیم که فضای مجازی یک جنگ تمام عیار علیه فرهنگ جامعه است اغراق نکرده ایم و حقیقت هم این چنین است که می بایست بیشترین اهتمام را به سوی ارتقای شاخص های فرهنگی داشته باشیم تا بتوانیم در این جنگ که به مراتب از جنگ نظامی سخت تر است پیروز شویم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “موج چهارم”:, موج چهارم,متن کامل یادداشت حسین عبدالعزیزی :
, متن کامل یادداشت حسین عبدالعزیزی : ,پر واضح است که تهدیدات فضای مجازی در زمره ی آسیب های جنگ نرم است و می بایست با تشکیل کارگروه های تخصصی با کمک افراد با تجربه در این زمینه به بررسی و نظارت دقیق این مهم پرداخت.
,ناگفته نماند که که دشمنان قسم خورده و معاند نظام اسلامی کشورمان کیان خانواده و جوانان این مرز و بوم را هدف قرار داده اند و شبانه روز در تلاش هستند که با جنگ نرم فرهنگی علیه کشورمان به مقاصد شوم خود برسند.
,باید تصریح کرد که استفاده صحیح و مناسب از فضاهای مجازی موجب ایجاد ارتباط بیشتر و گسترش اطلاع رسانی در بین افراد خواهد شد و اما بالعکس این قضیه و بهره ی نامطلوب از فضای مجازی باعث آسیب های اجتماعی غیرقابل جبرانی نیز می شود که می طلبد متولیان امر تمهیدات لازم را برای مقابله با این موضوع و پرورش جامعه ای پویا و فعال به کارگیرند.
,اگر بگوئیم که فضای مجازی یک جنگ تمام عیار علیه فرهنگ جامعه است اغراق نکرده ایم و حقیقت هم این چنین است که می بایست بیشترین اهتمام را به سوی ارتقای شاخص های فرهنگی داشته باشیم تا بتوانیم در این جنگ که به مراتب از جنگ نظامی سخت تر است پیروز شویم.
,باید اذعان کرد که سرمایه گذاری در حوزه ی فرهنگی، فضای جامعه را از تهاجم فرهنگی ایمن می کند و نباید از این نکته غافل شد که مهمترین دغدغه ی مقام معظم رهبری پس از حوزه ی اقتصادی مشکلات فرهنگی جامعه است، از این رو باید همه تلاش خود را برای تقویت ابعاد مختلف فرهنگی بکار بگیریم.
,اگر بخواهیم به رشد و پیشرفت دست یابیم باید فعالیت های فرهنگی به گونه ای صورت گیرد که مردم بتوانند ارزش های دینی را خوب و فرهنگ غربی را بد بدانند.
,باید تاکید شود استفاده از ظرفیت فضای مجازی می تواند تاثیر بهتری در انتقال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان داشته باشد که این مسئله بهترین نمونه ی اقدامات فرهنگی به شمار می رود که حقیقتاً کاری نو، ارزشمند و ماندگار است.
,مقام معظم رهبری در مسئله ی فرهنگ به آزاد اندیشی اعتقاد راسخ دارند و به فرموده ی ایشان، “آزاداندیشی نه به معنی ولنگاری است که دشمن فرصت تهاجم فرهنگی پیدا خواهد کرد”.
,در پایان ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که هوشیاری و دقت نظر نهادهای انقلابی در مقابله با هجمه ی فرهنگی دشمن همواره مورد تاکید رهبری معظم انقلاب اسلامی است و بارها ایشان در سخنرانی های متعدد تاکید کرده اند که “مقابله با تلاش دشمنان برای تضعیف باورهای جوانان امری ضروری است که باید در این مسیر برنامه ریزی منسجمی صورت پذیرد”.
,حسین عبدالعزیزی
]
ارسال دیدگاه