رئیس هئیت شطرنج سیریک:
محمد محمدی قهرمان بیستمین دوره مسابقات شطرنج سیریک شد+تصاویر
رئیس هئیت شطرنج شهرستان سیریک گفت: بیستمین دوره مسابقات شطرنج شهرستان سیریک گرامیداشت سارا کوهی زاده با قهرمانی محمد محمدی به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد آئین پرست رئیس هئیت شطرنج شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی اظهار کرد: بیستمین دوره مسابقات شطرنج شهرستان سیریک با شرکت 32 نفر در محل سالن اداره ورزش و جوانان شهر بندر سیریک به مدت 2 هفته برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,وی افزود: در پایان این دوره از مسابقات شطرنج محمد محمدی با6 امتیاز و پوئن شکنی بالاتر نفر اول شد و آقایان علی حاجی زاده با 6 امتیاز و پوئن شکنی کمتر دوم و عیسی حاجی زاده با5 امتیاز نفر سوم شد.
,این مسئول ابراز کرد: راشد حاجی زاده امتیاز آورترین بازیکن زیر 14 سال و امتیاز آورترین بانوی شرکت کننده در مسابقات شطرنج شهرستان دیانا رحمانی با 4 امتیاز بودند.
,آئین پرست یادآور شد: مسابقه شطرنج قدرت فکر ، اندیشه وآینده نگری را در انسان تقویت می کند و افرادی که وارد ورزش شطرنج می شوند افرادی هستند که با فکر واندیشه وتصمیم گیری درست و در زمان مناسب از موقعیت ها بهترین استفاده را برای رسیدن به اهداف خود انجام می دهند.
,رئیس هئیت شطرنج شهرستان سیریک بیان کرد: ورزش یکی از مفیدترین و سالم ترین سرگرمی هایی است که می تواند اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را پر کند و کسالت و تنبلی را از انسان دورکند وانسان را برای انجام کارها و وظایف فردی و اجتماعی برای حال و آینده آماده و مهیا سازد.
,وی اذعان کرد:ورزش و سلامت جسم و روان از اصول مهمی است که همیشه مورد تاکید ونظر علما ، دانشمندان و اندیشمندان جامعه بوده و جامعه ای که به ورزش اهمیت می دهد در واقع به سلامت و شادابی خود، خانواده و جامعه اهمیت داده است.
,در پایان مسابقات به نفرات برتر لوح تقدیر و جوایزی اهداء شد.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه