شهردار گرگان در شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان:

فضای مجازی در هنگام وقوع سیل بحران سازی کرد/ مرگ مادر و بچه صحت نداشت

فضای مجازی در هنگام وقوع سیل بحران سازی کرد/ مرگ مادر و بچه صحت نداشت
شهردار گرگان گفت: متاسفانه در زمان وقوع سیل اخبار کذب و دروغی در فضای مجازی انتشار پیدا کرد که موجب ایجاد ترس، دلهره و تنش در بین مردم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از پاسرو؛ حسین صادقلو، شهردار گرگان ظهر امروز در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت: مدیران و دستگاه های گرگان در هنگام وقوع دو سیل اخیر حضور فیزیکی و موثری داشتند و هیچ لحظه ای از مردم غافل نبودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از پاسرو؛,

وی با اشاره به همراهی مردم در مدیریت سیل ابراز کرد: متاسفانه در زمان وقوع سیل اخبار کذب و دروغی در فضای مجازی انتشار پیدا کرد که موجب ایجاد ترس، دلهره و تنش در بین مردم شد، در شرایطی که باید مردم به آرامش فراخوانده می شدند با اخبار منتشر شده در فضای مجازی به خیابان های اصلی کشانده شدند و همین امر مدیریت را سخت تر کرد.

,

شهردار گرگان به برخی مصادیق اخبار کذب منتشر شده در فضای مجازی و تلگرام اشاره کرد و گفت: در فضای مجازی به دروغ گفته شد که آبگرفتی در بلوار صیاد به دو متر رسیده در صورتی که این آبگرفتگی تنها نیم متر بود و یا خبر دروغ مرگ یک مادر و فرزند در صورتی مادر خودش نجات پیدا کرد و بچه که از دست مادر رها شده بود و زیر پل عابر پیاده رفته و گیر کرده بود با ازخودگذشتگی یک آتش نشان نجات پیدا کرد.

,

صادقلو به یکی دیگر از اتفاقات افتاده در شهر گرگان اشاره کرد و ابراز داشت: بیل مکانیکی شهرداری در بلوار الغدیر در حال پاکسازی سیل بود که از پشت دو موتورسوار به آن برخورد کردند و یکی فوت کرد و دیگری جان سالم به در برد.

,

شهردار گرگان در پایان گفت: توقع می رود با توجه به ویرانگر و طغیانگر بودن سیل به آرامش مردم توجه شود و با انتشار اخبار کذب تنش در مردم ایجاد نشود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه