نماینده حج و زیارت در لامرد خبر داد:
برگزاری دعای عرفه در پنج گلزار شهدای شهرستان لامرد
نماینده حج و زیارت در لامرد و مهر از برگزاری دعای عرفه در پنج گلزار شهدای شهرستان لامرد همزمان با سراسر کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از لامــــرود؛ روح الله جابر نژاد نماینده دفتر حج و زیارت در لامرد در گفتگو با خبرنگار لامرود ضمن محکومیت بی خردی و بی کفایتی حکام سعودی و گرامیداشت یاد و نام شهدای فاجعه مصیبت بار منا، اظهار داشت: جنایتها و بیکفایتی دولت عربستان درمناسک حج سال گذشته موجب شد که تعداد زیادی از مردم بیگناه به شهادت برسند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لامــــرود,
نماینده دفتر حج و زیارت در لامرد و مهر اضافه کرد: در این حادثه که سال گذشته و در هنگام مناسک حج رخ داد، 6 تن از حاجیان لامردی بنام های حاج حسین حیاتی، حاج غلامعباس سهیلی، حاج مختار اکبری، حاج قاسم رحمانی، حاج محمد حسینی و حاج مصطفی رحمانی متاسفانه جان خود را از دست دادند و مهاجر الی الله شدند.
,
وی با بیان اینکه در اولین عروج ملکوتی این شهدای گرانقدر، برنامه های مختلف برگزار می شود، گفت: امشب و فردا شب مراسم های یادبود این عزیزان با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می شود که مردم ما به جهت قدردانی و همچنین گرامیداشت یاد و نام این شهدای عزیز در کنار خانواده های آنان حضور پرشور و پررنگ دارند.
,
جابرنژاد همچنین با بیان اینکه یادواره شهدای منا در اشکنان در چهارم مهرماه برگزار میشود، گذری به همایش بزرگ پیاده روی اربعین نیز زد و گفت: ثبت نام برای حضور در این همایش عظیم که نشان از اقتدار شیعه و وحدت و همبستگی دارد، در دفاتر حج و زیارت شهرستان آغاز شده است.
,
گفتنی است دعای عرفه در گلزار شهدای لامرد با سخنرانی دکتر حاج سید جلیل احمدی و مداحی روح الله جابرنژاد، گلزار شهدای بریو با سخنرانی زائرنژاد و مداحی سپاسدار، گلزار شهدای شهر اشکنان با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین صفری امام جمعه اشکنان و مداحی علی راهپیما، گلزار شهدای دهشیخ با سخنرانی و مداحی حجت الاسلام و المسلمین بلوری، گلزار شهدای رکن آباد با سخنرانی پای سخن و مداحی حقیقیت از ساعت 17 همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.
]
ارسال دیدگاه