امام جمعه همدان:

تزریق رشد عقلانی به جامعه، وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

تزریق رشد عقلانی به جامعه، وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
امام جمعه همدان گفت: وظیفه اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تزریق رشد عقلانی به مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نافع، آیت الله ˈغیاث الدین طه محمدی در آیین تودیع ومعارفه مدیر کل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وظیفه اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تزریق رشد عقلانی به مردم است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نافع,

وی اضافه کرد: در دانشگاه ها و حوزه های علمیه نیز باید دروسی که به دانشجویان و طلبه ها ارایه می شود دارای خصوصیت رشد عقلانی توام با آموزش در این زمینه باشد چراکه بر اساس احادیث و روایات کسی که عقل ندارد دین هم ندارد و همچنین هر دانشی که عقل آن را تایید نکند جهل است و در واقع انسانی که به رشد عقلانی نرسیده مهجور است و رشد عقلانی حلقه مفقوده جامعه امروز است.

,

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در ادامه نبود عقل در جامعه بشری امروز را آفت ازدواج همجنسگرایان در غرب عنوان کرد و گفت: آفتی که امروز دامن گیر بشر شده همزیستی همجنسگرایان است.

,

محمدی با اشاره به اینکه در دین اسلام که دین رحمت و مودت است مجازات انسان همجنسگرا زنده سوزی است گفت: قوم لوط وقتی آلوده به این گناه شد راهی برای تطهیر آنها نبود و خداوند از آسمان برای عبرت ملت های بعدی بر سر آنها سنگ بارید و این قوم را از بین برد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه