دوره ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه کوثر بجنورد برگزار شد

دوره ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه کوثر بجنورد برگزار شد
دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه کوثر بجنورد بیان کرد: دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه کوثر بجنورد با موضوع اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی سطح1 برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار» دکتر "ابراهیم کنعانی" دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه کوثر بجنورد، در این رابطه گفت: دوره ضیافت اندیشه با موضوع اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی سطح 1، با حضور دکتر "رضا دانشمندی" به عنوان مدرس دوره و تعدادی از استادان دانشگاه کوثر بجنورد از پانزدهم تا هجدهم شهریور ماه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,

دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه کوثر بجنورد اظهار کرد: محتوای این دوره شامل موضوعاتی همچون رابطه دین و سیاست در دیدگاه‌های مختلف، سیاست و حکومت در اسلام، مبانی مشروعیت در نظام‌های سیاسی، پیشینه تاریخی ولایت فقیه، حدود و اختیارات ولایت فقیه و ... است.

,

وی خاطر نشان کرد: از برنامه‌های فرهنگی که در حاشیه این دوره برگزار شد می‌توان به کارگاه معرفت‌افزایی آموزش فرزندپروری به مدت 6 ساعت، تفسیر موضوعی قرآن در زمینه تربیت فرزند به مدت 2 ساعت و برگزاری اردوی اختتامیه در منطقه گردشگری درکش به همراه برنامه تفریحی پیاده‌روی اشاره نمود.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه