معاون فرهنگی بنیاد شهید استان سمنان:
نخستین کنگره شهدای منا در شاهرود برگزار می شود
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان گفت: نخستین کنگره شهدای منا، اول مهرماه در مسجد قلعه شاهرود برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر رستگار معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت گفت: 6 شهدای سانحه مراسم سال گذشته حج متعلق به استان سمنان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان با اشاره به اینکه 3 شهدای حادثه سقوط جرثقیل و یک شهید منا متعلق به شهرستان شاهرود می باشند، اظهار کرد: 2 شهید منا در دامغان هستند.
,رستگار با اشاره به اینکه مراسم ختمی به مناسبت سالگرد این شهدا توسط خانواده های آنها برگزار خواهد شد، بیان کرد: خانواده های شهدا در اواخر شهریور ماه برای شهیدخود مراسم سالگردی را برگزار خواهند کرد.
,وی در ادامه تصریح کرد: امروز دعای عرفه در سراسر استان سمنان با رویکرد بزرگداشت شهدای منا برگزار میشود.
,معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان از برگزاری نخستین کنگره شهدای منا استان سمنان خبرداد و افزود: بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته، بنیاد شهید و امور ایثارگران متولی برگزاری یادواره شهدای منا است.
,وی با اشاره به اینکه این کنگره در اولین روز از مهرماه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: بیشترین شهدای منا استان در مراسم حج متعلق به شاهرود است به همین دلیل کنگره در مسجد قلعه این شهرستان برگزار خواهد شد.
,رستگار با بیان اینکه تمامی خانواده های شهدای منا در این مراسم حضور دارند، گفت: این کنگره با حضور استاندار، نمایندگان مجلس و مسئولین استانی و شهرستانی برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه