ساعت شمار بازسازی استخر سقز رقم خورد

ساعت شمار بازسازی استخر سقز رقم خورد
بعد از مدتها انتظار و حسرت کشیدن های زیاد هفته گذشته تنها استخر افسانه‌ای شهرستان تاریخی سقز به بخش خصوصی واگذار شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گولان سقز، بعد از مدتها انتظار و حسرت کشیدن های زیاد هفته گذشته تنها استخر افسانه‌ای شهرستان تاریخی سقز طبق ماده 27 واگذاری اماکن دولتی به بخش خصوصی با حضور استاندار کردستان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مدیر کل اداره ورزش و جوانان با اعتبار 16 میلیارد ریال جهت تعمیر و بازسازی، احداث استخر و باشگاه بدنسازی به بخش خصوصی واگذار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز,

در حقیقت باید گفت: دولتمردان در یک اتفاق نادر بعد از اینکه مبالغ میلیونی سیم ها، ادوات، لوله و غیره از این مکان به سرقت رفت تازه بفکر واگذاری آن به بخش خصوصی هستند کاش در راستای اصل 44 قانون اساسی و طبق فرامین رهبری انقلاب در مشارکت های مردمی حداقل زودتر اقدام می کردید تا خانواده کمتر داغدار فرزندانی باشند که بدلیل نداشتن یک استخر در شهری که مدعیان آن ادعای فرهنگی چندین هزار ساله را یدک می کشند مجبور به شنا کردن در سد شهید کاظمی سقز نباشند.

,

واقعاً چه کسانی این مسئولیت را خواهند پذیرفت!!؟؟

,

 تاوان جوانانی که فقط بخاطر شنا کردن در آنجا غرق شدن بر عهده چه کسانی است!!؟؟

,

 حال که فصل شنا کردن رو به پایان رسید حداقل خوشحالیم که داغدار نیستیم و افرادی هم که به شهرهای همجوار برای آب درمانی سفر می کنند در انتظار بهره‌برداری آن برای سال آینده هستند اگر اتفاق ناگوار یا تصادفی برای آنها رقم نخورد.

,

امیدوارم که این 8 ماه وعده به 18 ماه ختم نشود تا شاهد مرگ عزیزانمان در سد شهید کاظمی سقز دیگر نباشیم.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه