logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تونی - تراکتور در آستانه منتفی شدن!

تونی - تراکتور در آستانه منتفی شدن!
با کمرنگ شدن احتمال حضور تونی در تبریز ، تراکتوری ها به دنبال دیگر گزینه های مد نظرشان برای سرمربی گری تراکتور هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناتونی اولیویرای پرتغالی بعد از دیدن قراردادی بر پایه " ببر و بگیر " و رقم اولیه 100 هزار دلاری با حالتی قهر تبریز را ترک کرده و راهی پرتغال شد تا ظرف 3 روز و بعد از مشاوره با وکیل خود مبلغ پیشنهاد خود را ارائه دهد و در این بین مبلغ 750 هزار دلاری و واکنش شدید نظمی را شاهد بودیم که به نظر می رسد حضور تونی در تبریز کمرنگ شده است تا گزینه های داخلی مطرح شود و البته رایزنی های نفرات نزدیک به این نفرات دیده شود که مروری به لیستی از مربیان خواهیم داشت .

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رسول خطیبی

,

رسول خطیبی را می توان اولین گزینه مسئولان تراکتوری دانست و خود رسول نیز از این موضوع آگاه هست و با رد کردن پیشنهادات لیگ برتری خود منتطر این پیشنهاد است تا به آرزوی خود یعنی نفر اول بودن در تراکتور برسد

,

ارنست میدن دورپ

,

مربی سابق تراکتور ، آرمینا بلیفد آلمان و مربی که غنا را به المپیک رساند رایزنی های خود را آغاز کرده است و این رایزنی ها توسط مربی بدن ساز خود در زمان حضورش در تبریز بوده است و مبلغ پیشنهادی خود را 400 هزار دلار اعلام کرده است که صبح روز دوشنبه بسته پیشنهادی این مربی به نظمی خواهد رسید و البته با یک لابی قوی !

,

یحیی گل محمدی

,

قبل از بازگشت تونی نام این مربی مطرح شد و بار دیگر نام این مربی کم و بیش در کنار حمید درخشان مطرح می شود و البته حمید درخشانی که سابقه کار در شهرداری تبریز را دارد و با توجه به اصالت آذری و اینکه در زمان حضور خود در تبریز با کنفرانس های ترکی در بین خبرنگاران دلربایی کرده است .

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه