منا شده بود کربلا _ شهدا منا جایگاه بهشتی دارند
فرزند شهید منا گفت: خواهرم که همراه پدر و مادرم به مکه رفته بود در هنگام برگشت گفت با دیدن فاجعه منا با تمام وجودم حضرت زینب را در ک کردم و در آن لحظه منا مانند کربلا شده بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آساره خبر
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر,فاطمه رحیمیان فرزند حاج رضا رحیمیان شهید فاجعه منا در گفت و گو با آساره خبر در رابطه با کشتار حجاج منا اظهار داشت:سال گذشته حال و هوای غریبی همراه با اضطراب و استرس برای پدرم داشتیم .
, آساره خبر,

, وی افزود: با هزار استرس دعای عرفه را پای تلوزیون می خواندم و با همان استرس با خواهر بزرگم تماس گرفتم او به من گفت که دعای عرفه به خوبی برگزار شده و حال پدرم خوب است ولی من هنوز هم نگران بودم .
,این فرزند شهید با اشاره به اینکه عربستان مانند هر سال به زوار رسیدگی نکرد، بیان کرد: بعد از تمام شدن دعا هنوز هم استرس ما تمام نشده بود.
,وی عنوان کرد: خواهرم بعد از برگشتن تعریف کرد که مداحی که همراه ما بود در صحرای عرفات روضه حضرت زینب و امام حسین (ع) را خواند و پدرم بعد از مداحی چیزی به مداح داد وقتی از او پرسیدم چه به مداح دادی گفت: این مداح دل من را نسبت به واقعه کربلا صاف کردو دلم با این روضه شکست لذا یک بار دیگر از مداح خواست که بار دیگر روضه حضرت عباس را بخواند .
,

, رحیمیان بیان کرد: خواهرم که همراه پدر و مادرم به مکه رفته بود در هنگام برگشت گفت با دیدن فاجعه منا با تمام وجودم حضرت زینب را در ک کردم و در آن لحظه منا مانند کربلا شده بود.
,وی افزود: از خداوند می خواهم که امام زمان (عج ) هر چه زودتر ظهور کند وانتقام کشتار حجاج را از آل سعودبگیرد و آنها انشالله سقوط کنند.
,از مسئولین ما می خواهیم حج باز شود چرا که حق همه مسلمانان است و کمیته حقیقت یاب تشکیل شود و واقعیت فاجعه منا مشخص شود چرا که همه حجاج مطمئن هستند فاجعه منا از قبل مشخص شده بود.
,وی تصریح کرد: سال های قبل ما با حجاج ارتباط داشتیم ولی در سال گذشته ارتباط با حجاج در همان هواپیما قطع شد و این نشان از این دارد که دولت عربستان برنامه ای از قبل تعیین کرده بود و از مسئولین می خواهیم که به عربستان ثابت کنند که این کار شان عمدی بوده است .
,دختر شهید منا گفت: اگر راه مکه باز شود حتما به سرزمین وحی سفر می کنم حج حق ما است و هیچ گاه عقب نشینی نمی کنم، چرا که پدران ما در این سرزمین شهید شده اند همه شهدا منا جایگاه بهشتی دارند .
,گفتگو: کبری دریکوند
,انتهای پیام/د
]
ارسال دیدگاه