سارق زورگیر به 21 فقره سرقت در آزادشهر اعتراف کرد
فرمانده انتظامی آزادشهر از شناسایی و دستگیری سارق زورگیر سابقهدار و اعتراف به 21 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر آزاد، سرهنگ "محمدرضا اصلانی" در گفتوگو با خبرنگارما اظهار کرد: در راستای تشدید فعالیتها و اقدامات پلیس در چند روز گذشته و افزایش گشتهای هدفمند محسوس و نامحسوس در سطح شهر بهویژه نقاط آلوده و جرمخیر، طرح ویژه مبارزه با سرقت به طور جد در دستور کار ماموران قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی گفت: ماموران آگاهی شهرستان پس از انجام تحقیقات گسترده پلیسی در یک عملیات غافلگیرانه موفق شدند یکی از سارقان سابقهدار تحت تعقیب که اقدام به زورگیری و سرقت موتورسیکلت و همچنین سرقت داخل خودرو میکرد را شناسایی و دستگیر کنند.
,سرهنگ اصلانی با بیان اینکه ماموران حین دستگیری، تعدادی از اموال مسروقه را نیز از وی کشف کردند، گفت: در تحقیقات تکمیلی که توسط ماموران پلیس آگاهی به انجام رسید، متهم در مواجهه با مدارک و مستندات پلیس، درنهایت لب به سخن گشود و به 15 فقره سرقت موتورسیکلت و 6 فقره سرقت موبایل از داخل خودروها از طریق زورگیری در سطح منطقه اعتراف کرد.
,این مقام انتظامی تصریح کرد: با تلاش مأموران از تمامی صحنههای سرقت بازسازی صحنه صورت گرفت و تعدادی از شکات نیز شناسایی و اموال مسروقه مسترد شد.
,فرمانده انتظامی آزادشهر در پایان با تأکید بر مراقبت شهروندان و هوشیاری کامل مالکان وسایل نقلیه و تجهیز این وسایل به تجهیزات بازدارنده، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه