مسئول بسیج دانشجویی استان:
بر همگان واجب و ملزوم است که از این انقلاب پاسداری کنند
مسئول بسیج دانشجویی استان گفت: برگزاری یادواره های شهدا و هرآنچه که قدر و منزلت شهدا در آن مشخص می شود از اهمیت و منزلت بالایی برخور دار است و بر همگان واجب و ملزوم است که از این انقلاب پاسداری کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد، احمد راستینه مسئول بسیج دانشجویی استان در جمع فعالین فرهنگی، علمی و سازندگی ضمن اشاره به نقش و جایگاه رفیع شهدا در هشت سال دفاع مقدس گفت: اگر ظرفیت انقلاب اسلامی و خون مقدس شهدای گرانقدرمان در جنگ تحمیلی نبود، معلوم نبود امروز ما در چه جایگاهی از دنیا قرار داشتیم.
وی افزود: برگزاری یادواره های شهدا و هرآنچه که قدر و منزلت شهدا در آن مشخص می شود از اهمیت و منزلت بالایی برخور دار است و امنیت و آرامش خاطر نسبی که در جامعه وجود دارد به واسطه رهبری های پیامبر گونه، تبعیت از ولایت فقیه و ایثار شهدای انقلاب اسلامی است و بر همگان واجب و ملزوم است که از این انقلاب پاسداری کنند.
راستینه افزود: با ظرفیت عظیم دانشجویان بسیجی استان انتظار می رود که هفته دفاع مقدس امسال هم همچون سال های قبل از شکوه و عظمت بالایی در استان برخوردار باشد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه