یادداشت
چرایی نیاز ثبات در مدیران برازجانی
ثبات و اخلاق در مدیریت یکی از مهم ترین پارامترهای یک مدیر موفق می باشد که باید هر مدیری در چارچوب قانون به آن بپردازد ولی در بعضی از مدیران شهر برازجان این پارامترها کم رنگ است و موجب شده است تا نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "ناصرون" در مدیریت های کلان آنچه که حائز اهمیت است ثبات مدیریتی و انگیزه های مدیریت است که مسلما هر مدیری دوست دارد در حفظ موقعیت و منسب خود تمام تلاش ها و پتانسیل ها را درجهت وضعیت حوزه تحت نظر خود اعمال کند تا بتواند سیاست ها و خواسته های مدیران بالا دستی را به اجرا بگذارد و اما در این راستا نیاز به انگیزه های خاص در وجود یک مدیر نیز می باشد که آن مدیر درجهت رسیدن به آن انگیزه ها قدم بر دارد و مطمعنا یکی از بالاترین انگیزه ها در مدیران پایین دستی رسیدن به منسبهای بالاتر است.
اما آنچه که ما در حوزه شهرداری شاهد بوده و هستیم و در زمان اکثریت شهرداران به این موضوع زیاد توجه نشده یا اینکه بصورت سلیقه ای اعمال شده است و شاید یکی از مشکلات اساسی را در شهرداری برازجان نیز در این قضیه می توان جستجو کرد.
اگر ما بخواهیم در همین مدت کم ریاست محترم شمالی را بر شهرداری مورد واکاوی قرار دهیم به خوبی مشهود است که جابجایی های معاونت های شهرداری و کارمندان آن هم به صورتی عجیب نشان از این موضوع است زیرا تا جایی که ما شاهد بودیم مدیر هر معاونتی که برداشته شده بجای ترقی، تنزل جایگاه یافته اند و این خود دلیل واضحی می تواند بر عدم ثبات مدیریت درشهرداری باشد و عدم ثبات و ترقی مدیران مطمعنا نتیجه معکوس در بهره وری نیروی انسانی خواهد داشت و درنهایت ضررش را شهر خواهد کرد.
البته این عدم ثبات مدیریت شامل خود شهرداران برازجان هم بوده که زمزمه های تغییر مجدد ریاست شهرداری در رسانه ها و نظرات اعضا شورای شهر دلیل بر این واقعیت است و بنابراین می بینیم که باید دلیل و ریشه این عدم ثبات مدیریت را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد که اگر بخواهیم به ان بپردازیم عدم انتخاب اصلح و تصمیم سازی شورای شهر در انتخاب شهردار و انتخاب شهردار از طریق لابی گری افراد با نفوذ درشهرداری و درنهایت بکارگیری مدیران پایین دستی بر خلاف اصول شایسته سالاری توسط شهردار و شهرداران سابق، موجبات ناپایداری مدیران پایین دستی را بوجود آورده است.
که این امر موجب شده است تا بزرگترین مشکلات مدیران ما درحوزه های شهری در برازجان باشد که البته خاص شهرداری هم نمی شود و متاسفانه ما در دولت کنونی بیش از دولتهای سابق شاهد این بی ثباتیها بوده و هستیم لذا اگر ما می خواهیم به سمت و سوی پیشرفت و ترقی پیش برویم این عدم ثبات مدیران را باید به حداقلی برسانیم.
زیرا وقتی فردی درمنسبی گمارده می شود اگر برحسب شایسته سالاری باشد هرچند بی تجربه هم باشد ولی شایستگی و توانایی مدیریت را داشته باشد در حداقل زمان خاصی پختگی لازم را کسب می کند و نباید در زمان کوتاه انتظار بزرگ داشت.
باید تصمیم گیران درانتخاب مدیر صبر و تحمل بیشتری نسبت به گزینه انتخابی داشته و با همراهی و رفع معایب مدیر بدلیل کم تجربگی از راه مشاوره صحیح و انتخاب مشاوران کارکشته در مسیر پایداری موثر قدم برداشت و برخود مدیر نیز لازم است در این مسیر از خود بیشترین مایه و علاقه مندی رانشان دهد.
لذا امیدواریم که در برازجان نیز به این مهم پرداخته شود تا شاهد امنیت شغلی مدیران وکارکنان زیر مجموعه باشیم.
شهرام حسین پور
انتهای پیام/.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه