همزمان با دهه ولایت برگزار شد؛
نمایشگاه بزرگ 80 اثر فاخر قرآنی در رامیان+ تصاویر
همزمان با دهه ولایت، نمایشگاه بزرگ 80 اثر فاخر قرآنی با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان رامیان، صبح امروز در محل مجتمع فرهنگی هنری اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ «جواد صادقلو» فرماندار شهرستان رامیان در حاشیه اففتاح نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در گفتگو با گل رامیان گفت: کمیته فرهنگی اجلاسیه 4000 شهید گلستان در شهرستان رامیان اقدام به برگزاری نمایشگاه آثار هنری و فرهنگی و نمایشگاه بزرگ 80 اثر فاخر قرآنی کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان,وی اظهار کرد: آثار این نمایشگاه قرآنی با رویکرد نماز و با هماهنگی اداره فرهنگ و ارشاد گلستان از دفتر تبلیغ و ترویج معارف وزارت ارشاد تهیه و وارد این استان شده است و توسط اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان از به مدت دو روز برگزار می شود.

«طیبه رجنی» رئیس مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامیان در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در کل کشور برگزار می شود، گفت: استان گلستان از 11 شهریورماه با تحویل آثار از مازندران به مدت 20 روز اقدام به برپایی نمایشگاه در 9 شهرستان از غرب به شرق گلستان کرده است.
وی افزود: این 80 اثر فاخر قرآنی از برگزیدگان در جشنواره های کشوری و در زمینه های گرافیک، عکس، نقاشی خط، کاریکاتور و با هدف ترویج آموزه های قرآنی و معارف دینی است.
رجنی بیان کرد: با تشکیل کمیته فرهنگی در شهرستان و با همکاری دیگر ارگانهای فرهنگی در راستای اقتصادممقاومتی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در حاشیه این نمایشگاه قرآنی، نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری برپا شده است.
رئیس مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامیان تصریح کرد: این نمایشگاه با موضوعات اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخلی، پیشگیری از موادمخدر، مبارزه با قاچاق کالا، عفاف و حجاب، تازه های کتاب، یادمان هفت شهید هنرمند شهرستان و هنرهای دستی برپا شده است.
این نمایشگاه در روزهای 23 و 24 شهریور از ساعت 8 صبح تا 18 عصر برپاست.






























انتهای پیام/
وی اظهار کرد: آثار این نمایشگاه قرآنی با رویکرد نماز و با هماهنگی اداره فرهنگ و ارشاد گلستان از دفتر تبلیغ و ترویج معارف وزارت ارشاد تهیه و وارد این استان شده است و توسط اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان از به مدت دو روز برگزار می شود.
, .,

, «طیبه رجنی» رئیس مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامیان در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه نمایشگاه 80 اثر فاخر قرآنی در کل کشور برگزار می شود، گفت: استان گلستان از 11 شهریورماه با تحویل آثار از مازندران به مدت 20 روز اقدام به برپایی نمایشگاه در 9 شهرستان از غرب به شرق گلستان کرده است.
,وی افزود: این 80 اثر فاخر قرآنی از برگزیدگان در جشنواره های کشوری و در زمینه های گرافیک، عکس، نقاشی خط، کاریکاتور و با هدف ترویج آموزه های قرآنی و معارف دینی است.
,رجنی بیان کرد: با تشکیل کمیته فرهنگی در شهرستان و با همکاری دیگر ارگانهای فرهنگی در راستای اقتصادممقاومتی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در حاشیه این نمایشگاه قرآنی، نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری برپا شده است.
,رئیس مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامیان تصریح کرد: این نمایشگاه با موضوعات اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخلی، پیشگیری از موادمخدر، مبارزه با قاچاق کالا، عفاف و حجاب، تازه های کتاب، یادمان هفت شهید هنرمند شهرستان و هنرهای دستی برپا شده است.
, .,این نمایشگاه در روزهای 23 و 24 شهریور از ساعت 8 صبح تا 18 عصر برپاست.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه