سال تحصیلی 96-95 ؛
طرح ملی «حیاط پویا» در مدارس دلیجان اجرا می شود+ عکس
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان دلیجان از اجرایی طرح ملی «حیاط پویا» برای سال تحصیلی جدید در مدارس ابتدایی و متوسطه اول این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رفیعی، معاون پرورشی و تربیت بدنی شهرستان دلیجان در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان با اشاره به اهمیت سلامت روحی و جسمی دانشآموزان گفت: یکی از وظایف مهم آموزش و پرورش اجرای برنامه هایی پیرامون مباحث مربوط به تامین سلامتی و بهداشت دانشآموزان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,,
رفیعی، هدف از اجرای طرح ملی حیاط پویا را مدیریت صحیح زنگ تفریح به منظور استفاده بهینه از فضای آموزشگاه جهت بازی و ورزش عنوان کرد وافزود: هدف از اجرایی این طرح تحرک و پویایی، کمک به تناسب وزن دانشآموزان و ایجاد نشاط روحی روانی در بین دانشآموزان است که با شاداب سازی حیاط و فضای مدارس، زمینه مناسب برای ساماندهی فعالیتهای دانشآموزان در ساعات تفریح را فراهم میآورد.
,,
وی بیان کرد: با استفاده از ترسیم اشکال و جداول و نصب وسایل سبک و بی خطر ورزشی در فضای حیاط آموزشگاههای ابتدایی و متوسطه اول ، زمینه فعالیت دانش آموزان در ساعت تفریح و اوقات فراغت فراهم خواهد شد تا از طریق بازی هم سطح سلامت و آمادگی جسمانی دانش آموزان ارتقا یابد و هم تا اندازه ای مهارت های جسمی حرکتی و ورزشی توسط دانش آموزان کسب گردد .
,,

, ,

, ,

, ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه