لزوم ایجاد اداره تعزیرات حکومتی در ازنا

لزوم ایجاد اداره تعزیرات حکومتی در ازنا
شهرستان ازنا با داشتن 3هزار واحد صنفی و خدماتی با جمعیتی چشمگیر فاقد اداره تعزیرات حکومتی می باشد که باعث سرگردانی کسبه و تاخیر در رسیدگی به پرونده های تعزیراتی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از ازناخبر، شهرستان ازنا با جمعیتی بالغ بر 80هزار نفر و دارا بودن 3هزار واحد صنفی و خدماتی در سطح این شهرستان فاقد دستگاه نظارتی مهم و تاثیر گذاری به نام تعزیرات حکومتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناخبر, ، , شهرستان ازنا با جمعیتی بالغ بر 80هزار نفر و دارا بودن 3هزار واحد صنفی و خدماتی در سطح این شهرستان فاقد دستگاه نظارتی مهم و تاثیر گذاری به نام تعزیرات حکومتی است.,
این در حالی است که شهر های پلدختر ، نورآباد و الشتر نیز فاقد این اداره و دارای دفتر تعزیرات حکومتی هستند، گرچه قاضی ندارند اما دارای دفتر سیار هستند که شهرستان ازنا از این نیز بی بهره است.
, این در حالی است که شهر های پلدختر ، نورآباد و الشتر نیز فاقد این اداره و دارای دفتر تعزیرات حکومتی هستند، گرچه قاضی ندارند اما دارای دفتر سیار هستند که شهرستان ازنا از این نیز بی بهره است.,
به نظر می رسد ایجاد چنین اداره ای در شهرستان ازنا که از کمرنگ شدن نظارت ها و روند رسیدگی به پرونده های موجود در این بخش مهم جلوگیری می کند امری ضروری به شمار می آید.
, به نظر می رسد ایجاد چنین اداره ای در شهرستان ازنا که از کمرنگ شدن نظارت ها و روند رسیدگی به پرونده های موجود در این بخش مهم جلوگیری می کند امری ضروری به شمار می آید.,
در خصوص نظارت ها ، منکر زحمات بازرسان اتاق اصناف در این حوزه نیستیم اما عدم وجود اداره تعزیرات حکومتی و ورود هفته ای یک بار قاضی تعزیرات آن هم با همه مشغله های موجود در خصوص رسیدگی به تخلفات زمانبر است.
, در خصوص نظارت ها ، منکر زحمات بازرسان اتاق اصناف در این حوزه نیستیم اما عدم وجود اداره تعزیرات حکومتی و ورود هفته ای یک بار قاضی تعزیرات آن هم با همه مشغله های موجود در خصوص رسیدگی به تخلفات زمانبر است.,
در این حال گاهی کسبه و صنوف مختلف برای پرداخت یک فیش واریزی ساده سرگردان شهرهای دورود یا الیگودرز می شوند که برای این دسته از مشاغل وقت گیر می باشد.
, در این حال گاهی کسبه و صنوف مختلف برای پرداخت یک فیش واریزی ساده سرگردان شهرهای دورود یا الیگودرز می شوند که برای این دسته از مشاغل وقت گیر می باشد.,
در شهرستان ازنا ، قاضی تعزیرات حکومتی الیگودرز به صورت سیار آن هم هفته ای یکبار برای رسیدگی به پرونده ها به ازنا می آید و علی رغم تلاش زیاد اما پاسخگوی این حجم کاری نیست.
, در شهرستان ازنا ، قاضی تعزیرات حکومتی الیگودرز به صورت سیار آن هم هفته ای یکبار برای رسیدگی به پرونده ها به ازنا می آید و علی رغم تلاش زیاد اما پاسخگوی این حجم کاری نیست.,
شاید بتوان گفت که یکی از علل گرانی بازار شهرستان ازنا و قیمت های نا متعارف در سطح بازار و گاها ورود اجناس قاچاق و بدون پروانه همین نبود اداره تعزیرات حکومتی و بازرسی دقیق در سطح شهرستان ازنا باشد.
, شاید بتوان گفت که یکی از علل گرانی بازار شهرستان ازنا و قیمت های نا متعارف در سطح بازار و گاها ورود اجناس قاچاق و بدون پروانه همین نبود اداره تعزیرات حکومتی و بازرسی دقیق در سطح شهرستان ازنا باشد.,
تعزیرات حکومتی تا حد بسیار زیادی تاثیر بازدارندگی دارد و رسیدگی به پرونده ها را تسریع می بخشد، به مثلا اگر از فردی دعوت شود برای رسیدگی، بخاطر اینکه نیروی کار وجود ندارد در مرحله ابلاغ و اجرا با تاخیر و سرگردانی مواجه می شود.
, تعزیرات حکومتی تا حد بسیار زیادی تاثیر بازدارندگی دارد و رسیدگی به پرونده ها را تسریع می بخشد، به مثلا اگر از فردی دعوت شود برای رسیدگی، بخاطر اینکه نیروی کار وجود ندارد در مرحله ابلاغ و اجرا با تاخیر و سرگردانی مواجه می شود.,
این در حالی است که پیگیری های متعدد از طرف شورای تامین شهرستان ازنا انجام شده و ائمه جمعه گذشته تا کنون در این خصوص تذکراتی را داده اند اما به نظر می رسد مدیر کل تعزیرات حکومتی استان لرستان در این خصوص کوتاهی و کم لطفی نموده که جای بازنگری و توجه ویژه به شهرستان ازنا را دارد.
, این در حالی است که پیگیری های متعدد از طرف شورای تامین شهرستان ازنا انجام شده و ائمه جمعه گذشته تا کنون در این خصوص تذکراتی را داده اند اما به نظر می رسد مدیر کل تعزیرات حکومتی استان لرستان در این خصوص کوتاهی و کم لطفی نموده که جای بازنگری و توجه ویژه به شهرستان ازنا را دارد.,
روزهای گذشته نیز شاهد سرکشی مجید کیانپور نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس در سطح بازار بودیم که در خصوص این موضوع نیز با کسبه سخنانی گفته و شنیده شد و باید دید که در آینده شاهد این اداره مهم و تاثیر گذار که با معیشت مردم سر و کار دارد خواهیم بود؟
, روزهای گذشته نیز شاهد سرکشی مجید کیانپور نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس در سطح بازار بودیم که در خصوص این موضوع نیز با کسبه سخنانی گفته و شنیده شد و باید دید که در آینده شاهد این اداره مهم و تاثیر گذار که با معیشت مردم سر و کار دارد خواهیم بود؟,
*محمدملکی
, *محمدملکی]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه