logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  2. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  3. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  4. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  5. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  6. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  7. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  8. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  9. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  10. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  11. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  12. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  13. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  14. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  15. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  16. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  17. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  18. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  19. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  20. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد

قیمت نهایی سفر در ایام اربعین تعیین شد

قیمت نهایی سفر در ایام اربعین تعیین شد
سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: متقاضیان زیارت اربعین که از ۱۶ مرداد ماه در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، از روز شنبه تا ۷۲ ساعت به نهایی کردن ثبت‌نام خود و پرداخت هزینه‌ها اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان حج و زیارت روز چهارشنبه با صدور اطلاعیه‌ای از متقاضیان سفر به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی که نام‌نویسی خود را در سامانه سماح انجام داده‌اند خواست تا از روز شنبه ثبت‌نام خود را نهایی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در متن اطلاعیه منتشر شده سازمان حج و زیارت آمده است: به اطلاع علاقه‌مندان شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی(ع) می‌رساند که با مراجعه به سامانه سماح به آدرس (https://samah.haj.ir) نسبت به ثبت‌نام خود و همراهان‌شان اقدام کنند.

ضمناً افرادی که از تاریخ 16 مرداد ماه سال جاری در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند از روز شنبه مورخ  27 شهریور ماه به مدت 72 ساعت مهلت دارند، نسبت به پرداخت هزینه‌های مربوطه و نهایی کردن ثبت‌نام خود اقدام کنند.

شایان ذکر است متقاضیان زیارت اربعین که در سماح ثبت نام کرده‌اند، لازم است برای تکمیل و نهایی کردن روند ثبت نام خود، با  ورود به سامانه، در صفحه اول با وارد کردن کد ملی و کد رهگیری به صفحه پرداخت هزینه‌ها رفته و نسبت به واریز وجوه از طریق یکی از درگاههای بانکی اقدام نمایند.

ضمناً هزینه‌های عزیمت به عتبات عالیات در ایام اربعین شامل موارد زیر است:
1-هزینه ارزی اخذ روادید بابت هر نفر 40 دلار که معادل ریالی آن روزانه به نرخ آزاد بانک مرکزی با کارمزد مربوطه بر روی سامانه محاسبه می‌شود.

2-هزینه بیمه و خدمات درمانی بابت هر نفر 259.000 ریال

3-حق الزحمه کارگزاری 100.000 ریال

این نکته حائز اهمیت است که قبل از پرداخت هزینه‌ها، امکان ویرایش اطلاعات،  حذف، اضافه اعضای گروه و نیز ثبت درخواست ویزا وجود دارد.

سازمان حج و زیارت در بخشی دیگر از این اطلاعیه با برشمردن نکات دیگر برای متقاضیان سفر در ایام اربعین حسینی آورده است:

1)با توجه به اینکه علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه سماح ، شخصاً نسبت به ثبت نام و تشکیل گروه اقدام کنند، چنانچه ثبت نام توسط دفاتر خدمات زیارتی تحت پوشش سازمان حج و زیارت انجام شود به ازاء هر نفر مبلغ 20.000 ریال به هزینه‌های فوق افزوده می‌شود.

2) دریافت هرگونه وجهی به صورت دستی توسط دفاتر زیارتی ممنوع است.

3)سرگروه محترم می‌بایست پس از واریز هزینه‌های مربوطه، مدارک خود و اعضای گروه شامل اصل گذرنامه معتبر و دو قطعه عکس  3x2 یا 4x3 را به دفتر زیارتی که به‌هنگام ثبت‌نام در سامانه سماح انتخاب کرده، تحویل نماید.

4) در صورت انصراف هریک از اعضا از عزیمت به عتبات عالیات در ایام اربعین، لازم است سرگروه به دفتر زیارتی انتخابی مراجعه و انصراف آن فرد را اعلام کند.

بدیهی است در صورت انصراف، در هر مرحله با توجه به اقدامات صورت گرفته، خسارت مربوطه کسر و مبلغ باقیمانده به عضو منصرف عودت داده خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه