مشهد اولی‌ها از فریدونشهر به بارگاه امام رئوف اعزام شدند

مشهد اولی‌ها از فریدونشهر به بارگاه امام رئوف اعزام شدند
با همکاری آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران و هیئت رزمندگان اسلام یک اتوبوس از افرادی که تاکنون به حرم امام رضا(ع) مشرف نشده اند، به مشهد مقدس اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول هیئت رزمندگان اسلام فریدونشهر در گفتگو با پونه زار با بیان این که این اتفاق در سراسر کشور در حال انجام است، گفت: این مطالبه سال گذشته در دیدار مسئولان هیئات رزمندگان کل کشور با رهبر معظم انقلاب مطرح و پیرو فرمان ایشان این مسئله پیگیری شد. عبدالرضا اصلانی اظهار کرد: در مرحله اول از این طرح ۴۴ نفر از افراد بالای ۴۰ سال که تاکنون به زیارت امام رضا(ع) نرفته بودند، ثبت نام به عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پونه زار, پونه زار,

mashhadavvali002

, mashhadavvali002, mashhadavvali002,

وی از همکاری اداره بهزیستی فریدونشهر و کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان در اجرای این طرح و شناسایی افراد واجد شرایط سخن گفت و اظهار امیدواری کرد در مراحل بعدی امکان زیارت حرم مطهر حضرت ثامن الحجج(ع) برای همه کسانی که تاکنون توفیق زیارت حرم آن حضرت نصیبشان نشده است، فراهم شود.

,

همچنین طی یک سال گذشته از طرف بسیج عشایری شهرستان کاروان هایی از کسانی که به زیارت حرم مطهر امام هشتم نائل نیامده بودند، به مشهد مقدس اعزام شده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه