logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

گزارش رویترز درباره نکونام: نقش مهم نکو در برزیل

گزارش رویترز درباره نکونام: نقش مهم نکو در برزیل
پاتریک جانسون نویسنده خبرگزاری رویترز علاقه خاصی به جواد نکونام دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا- پاتریک جانسون نویسنده خبرگزاری رویترز علاقه خاصی به جواد نکونام دارد. او مطلبش درباره کاپیتان تیم ملی را اینگونه شروع کرده: بازیساز، کاپیتان و متخصص در زدن ضربات ایستگاهی. جواد نکونام با چنین ویژگیهایی می خواهد در چهارمین حضور ایران در جام جهانی، چیزی برای تیم کشورش کم نگذارد. هافبک 33 ساله که از 14 سال قبل پیراهن تیم ملی را بر تن کرده با داشتن بیشتر از 130 بازی ملی، تجربه بسیار زیادی دارد. او و گلهای حساسش یکی از دلایل اصلی صعود تیم ملی به جام جهانی بود. نکونام که پاسهای بسیار خوبی می دهد، می تواند به خوبی تیمش را در موقعیت حمله قرار دهد. او در دو بازی اول ایران در جام جهانی 2006 بازی کرد و عملکردش آنقدر خوب بوده که مدیران اوساسونای اسپانیا راضی به امضای قرارداد با او شوند. نکونام اولین بازیکن ایرانی بود که در لالیگا بازی کرد و در 6 سالی که برای اوساسونا توپ زد، نزدیک به 150 با پیراهن این تیم را بر تن کرد و 20 گل به ثمر رساند. او در سال 2012 به ایران برگشت تا برای استقلال بازی کند و حالا که در الکویت توپ می زند، باز هم توانایی هایش در گلزنی را به همگان نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در شرایطی که ایران با آرژانتین همگروه شده، نکونام باید در کنار آندرانیک تیموریان، در بهترین شرایط ممکن قرار داشته باشد تا جلوی مهره های هجومی آرژانتین مقاومت کند. داستان بازی با نیجریه البته متفاوت است و نکونام باید در اولین بازی تیم ملی، توانایی اش در کارهای هجومی را به رخ حریف بکشد. ایران در آخرین بازی اش به مصاف بوسنی می رود  و  ایرانی ها امیدوارند که بتوانند در برزیل، دومین پیروزی شان در جام جهانی را جشن بگیرند. تنها پیروزی تیم ملی در جام جهانی مربوط به برد ایران مقابل امریکا در جام جهانی 98 می شود. دیداری که عملکرد فوق العاده دروازه بان ایران، نقش زیادی در کسب آن نتیجه داشت.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه