در تایباد برگزار شد؛

دوره آموزشی و توانمند سازی شورای واحدهای مقاومت بسیج پیشگام

دوره آموزشی و توانمند سازی شورای واحدهای مقاومت بسیج پیشگام
دوره آموزشی و توانمند سازی شورای واحدهای مقاومت بسیج پیشگام در شهرستان تایباد برگزارشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، دوره آموزش و توانمندسازی شورای واحد های مقاومت بسیج دانش آموزی پیشگام به همت دفتر بسیج دانش آموزی شهرستان تایباد امروز در محل حسینیه ثارالله (ع) این شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,

سرهنگ سعید مقیمی، جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج تایباد در امور اقشار در این دوره به اهمیت و ماهیت آموزش در بسیج دانش آموزی و اهداف بسیج و افکار مثبت و منفی که در مورد بسیج بوجود می آید سخن گفت و راه های مقابله با افکار غلط را ترغیب به تفکر، برانگیختهگی حواس، همنشینی با نیکان و علما ، راهیان نور و عبرت گیری از شهدا و آموختن درس ایثار و گذشت دانست.

,

همچنین در این دوره حجت الاسلام رفیعی رابط ولی فقیه در بسیج دانش آموزی تایباد در مورد اخلاق تشکیلاتی، شئونات بسیجی و اهمیت مقام بسیجی و مخلصین در محضر خدا پرداخت و افزود: شاخصه های بسیجی آگاه بودن از اوضاع و پیرامون اطراف، غیرت بسیجی، بصیرت بسیجی، نماز اول وقت است.

,

در ادامه بحث ارحمی از فرهنگیان بسیجی آموزش و پرورش بحث فضای مجازی و معضلات آن را مطرح کرد.

,

وی به اهمیت فضای مجازی در زندگی روز مره انسان، معایب و ضررهای آن اشاره کرد و افزود: درست که فضای مجازی خصوصیاتی از جمله فرا مرزی بودن، دسترسی آسان به آخرین اطلاعات، جذابیت و تنوع، آزادی اطلاعات – کاهش هزینه را دارد اما یکی از معضلات مهم فضای مجازی جنگ نرم و مشکلات عصبی که برای کاربران خود ایجاد می کند.

,

وی مخربترین شبکه مجازی را برنامه تلگرام عنوان کرد و بااشاره به بازی کلش آف کلنز افزود: 90 درصد جوانان و مردم ایران به این شبکه و این بازی اعتیاد دارند و این از بزرگترین معضلات هست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه