امام جمعه آشتیان:
ارائه آمار دقیق؛ لازمه پیشرفت کشور/ بزرگترین درس دفاع مقدس آمادگی دفاعی همیشگی است
امام جمعه آشتیان گفت: بزرگترین درسی که دفاع مقدس به ما داده است آمادگی همیشگی و دائمی برای مقابله با متجاوزین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر آشتیان، حجت الاسلام غلامرضا نیشابوری، امام جمعه آشتیان در خطبه های نماز جمعه این شهرستان گفت: دشمنان انقلاب و نظام اسلامی جنگ تحمیلی را با هدف از بین بردن خواست و اراده مردم به راه انداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , سفیر آشتیان, ، ,وی اضافه کرد: دفاع مقدس به همه دنیا ثابت کرد ملت ایران در مقابل هر متجاوزی خواهد ایستاد و پیروزی آنان در سایه ایمان، اتحاد و پیروی از رهبری انقلاب میسر می شود.
خطیب جمعه آشتیان دفاع و آمادگی نظامی همیشگی را برزگ ترین درس دفاع مقدس دانسته و افزود: همه باید بدانند نیروهای نظامی ایران اسلامی آماده دفاع از تمامیت ارضی کشور هستند و دست هر متجاوزی که بخواهد کوچکترین چشم بدی به این کشور را داشته باشد کوتاه می کنند.
وی اظهار کرد: دشمنان ما برای ضربه زدن به انقلاب مردم ایران از هر راهکاری دریغ نکردند و هر ضربه ای که می توانستند وارد کردند ولی به لطف خدا مردم ما با اراده خود نشان دادند در برابر هر ابرقدرتی ایستادگی می کنند.
حجت الاسلام نیشابوری ضمن دعوت از مردم در شرکت در سرشماری نفوس و مسکن گفت: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی و پیشرفت کشور، اطلاعات و آمار دقیق است و مردم هم باید در این زمینه با ارائه آمار صحیح در پیشرفت کشور سهیم باشند.
وی ضمن تبریک ولادت امام هادی (ع) خاطر نشان کرد: باید با معرفی روش زندگی امامان بزرگ به نسل جوان، انها را در مسیر صحیح زندگی هدایت کنیم.
انتهای پیام/
وی اضافه کرد: دفاع مقدس به همه دنیا ثابت کرد ملت ایران در مقابل هر متجاوزی خواهد ایستاد و پیروزی آنان در سایه ایمان، اتحاد و پیروی از رهبری انقلاب میسر می شود.
,خطیب جمعه آشتیان دفاع و آمادگی نظامی همیشگی را برزگ ترین درس دفاع مقدس دانسته و افزود: همه باید بدانند نیروهای نظامی ایران اسلامی آماده دفاع از تمامیت ارضی کشور هستند و دست هر متجاوزی که بخواهد کوچکترین چشم بدی به این کشور را داشته باشد کوتاه می کنند.
,وی اظهار کرد: دشمنان ما برای ضربه زدن به انقلاب مردم ایران از هر راهکاری دریغ نکردند و هر ضربه ای که می توانستند وارد کردند ولی به لطف خدا مردم ما با اراده خود نشان دادند در برابر هر ابرقدرتی ایستادگی می کنند.
,حجت الاسلام نیشابوری ضمن دعوت از مردم در شرکت در سرشماری نفوس و مسکن گفت: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی و پیشرفت کشور، اطلاعات و آمار دقیق است و مردم هم باید در این زمینه با ارائه آمار صحیح در پیشرفت کشور سهیم باشند.
,وی ضمن تبریک ولادت امام هادی (ع) خاطر نشان کرد: باید با معرفی روش زندگی امامان بزرگ به نسل جوان، انها را در مسیر صحیح زندگی هدایت کنیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه