رییس هیأت کشتی شهرستان سرخه:
استعدادیابی و ارتقاء کیفیت آموزش، آینده کشتی سرخه را تضمین می کند
رییس هیأت کشتی سرخه گفت: با برنامه ریزی دقیق، مهیا بودن امکانات و ارتقاء کیفیت آموزش، آینده روشنی را برای کشتی شهرستان می توان پیش بینی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه؛عربی در جمع مسئولان هیأت کشتی سرخه اظهار کرد:از سال 88 که ریاست هیأت کشتی سرخه را به عهد گرفته تا کنون قریب به 120 نفردر این رشته ورزشی بیمه شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه؛,وی عنوان کرد: تا کنون حدود 400 کشتی گیر در رده های سنی مختلف پهلوانک، نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان در سرخه فعالیت غیر مستمر دارند.
,رئیس هیئت کشتی شهرستان تصریح کرد: کشتی گیران شهرستان سرخه تاکنون مقام های متعدد استانی فراوانی کسب کرده و همچنین در سطح ملی نیز مقام سوم کارگران کشور،نایب قهرمانی ارتش های کشور،قهرمانی منطقه 10 دانشجویان کشور،سومی،چهارمی و پنجمی منطقه ای کشور را نیز از آن خود نموده اند.
,عربی در پایان، برنامه های تدوین شده پیش رو و کلاس های آموزشی و استعداد یابی در این شهرستان را برشمرد و گفت: استعدادهای مختلفی شناسایی شده و در حال فعالیت می باشند که امید است با برنامه ریزی های دقیق، مهیا بودن امکانات و ارتقاء کیفیت آموزشها در آینده شاهد کسب مدال های رنگارنگ دیگری باشیم.
,گفتنی است: سالن سقف کوتاه کشتی یکی از دستاوردهای مهم، شاخص و ارزنده دولت تدبیر و امید در سطح شهرستان در هفته دولت به بهره برداری رسید و امید می رود با راه اندازی این مجموعه شاهد پیشرفت هرچه بیشتر ورزش کشتی در این شهرستان باشیم.
,]
ارسال دیدگاه