کیپ کالم ایم کویین در نمایشگاه پاییزه!+تصاویر

کیپ کالم ایم کویین در نمایشگاه پاییزه!+تصاویر
مدتی است مانتو هایی با نوشته کیپ کالم ایم کویین(keep calm i’m queen) در بین دختران ایرانی مد شده که با طنز و تمسخر کاربران شبکه های اجتماعی مواجه شده است و اینبار این مانتو در نمایشگاه پاییزه هرمزگان که محل فروش ملزومات مدارس است به خودنمایی مشغول است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛  مانتو های دختران ایرانی که با نوشته های مختلف و عکس های نامتعارف در پشت مانتو در روزهای گذشته مد شده است. یکی از معروف ترین این نوشته ها که در پشت مانتو ها دیده می شود نوشته کیپ کالم ایم کویین(keep calm i’m queen) می باشد که با طنز و تمسخر کاربران شبکه های اجتماعی مواجه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

مانتو هایی که بر تن دختران ایرانی با این نوشته های مد شده غربی و بی محتوا به نوعی به مانتو هایی معروف شده که برای جلب توجه دیگران چشمک می زنند.

,

و اما جای بسی تاسف دارد که در نمایشگاه پاییزه هرمزگان که محل فروش ملزومات مدارس و فرم مدرسه دانش آموزان است و به نوعی محلی برای اشائه فرهنگ محسوب می شود، از طرح هایی استفاده نماییم که با فرهنگ ایرانی هیچ سنخیتی ندارد.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه