فردوسی را جایگزین شهریار می کنند؟
شنیده شده علی جنتی، وزیر ارشاد، در آخرین سفر خود به مشهد مقدس وعدهی تغییر روز شعر و ادب فارسی از استاد شهریار به فردوسی را به محافل ادبی مشهدیها داده است![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ارومیه، 27 شهریور را به احترام سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، روز شعر و ادب فارسی نام نهاده اند. گرچه شهریار به زبان ترکی آذری نیز شعر می سروده و شاهکارهایی نظیر "حیدر بابایا سلام" از جمله شاهکارهای ادبی وی به این زبان است، اما در مجموع باید او را در زمره شاعران فارسی گوی کشور به شمار آورد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ارومیه، 27 شهریور را به احترام سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، روز شعر و ادب فارسی نام نهاده اند. گرچه شهریار به زبان ترکی آذری نیز شعر می سروده و شاهکارهایی نظیر "حیدر بابایا سلام" از جمله شاهکارهای ادبی وی به این زبان است، اما در مجموع باید او را در زمره شاعران فارسی گوی کشور به شمار آورد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ارومیه، 27 شهریور را به احترام سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، روز شعر و ادب فارسی نام نهاده اند. گرچه شهریار به زبان ترکی آذری نیز شعر می سروده و شاهکارهایی نظیر "حیدر بابایا سلام" از جمله شاهکارهای ادبی وی به این زبان است، اما در مجموع باید او را در زمره شاعران فارسی گوی کشور به شمار آورد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ارومیه, 27 شهریور را به احترام سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، روز شعر و ادب فارسی نام نهاده اند. گرچه شهریار به زبان ترکی آذری نیز شعر می سروده و شاهکارهایی نظیر "حیدر بابایا سلام" از جمله شاهکارهای ادبی وی به این زبان است، اما در مجموع باید او را در زمره شاعران فارسی گوی کشور به شمار آورد.,انتخاب شهریار این چهره شاخص فرهنگ و ادب آذربایجان، به عنوان نماد روز شعر و ادب فارسی، سمبلی از عمق ایران دوستی آذربایجانی ها به شمار می رود. به جرا می توان گفت کمتر ایرانی است که تا کنون غزل معروف علی ای همای رحمت را نشنیده باشد و با آن ارتباط معنوی برقرار نکرده باشد.
, انتخاب شهریار این چهره شاخص فرهنگ و ادب آذربایجان، به عنوان نماد روز شعر و ادب فارسی، سمبلی از عمق ایران دوستی آذربایجانی ها به شمار می رود. به جرا می توان گفت کمتر ایرانی است که تا کنون غزل معروف علی ای همای رحمت را نشنیده باشد و با آن ارتباط معنوی برقرار نکرده باشد., انتخاب شهریار این چهره شاخص فرهنگ و ادب آذربایجان، به عنوان نماد روز شعر و ادب فارسی، سمبلی از عمق ایران دوستی آذربایجانی ها به شمار می رود. به جرا می توان گفت کمتر ایرانی است که تا کنون غزل معروف علی ای همای رحمت را نشنیده باشد و با آن ارتباط معنوی برقرار نکرده باشد.,دانشگاه تبریز، شهریار را یکی از پاسداران شعر و ادب میهن خوانده و عنوان دکترای افتخاری دانشکده ادبیات تبریز را نیز به وی اعطا نموده است.
, دانشگاه تبریز، شهریار را یکی از پاسداران شعر و ادب میهن خوانده و عنوان دکترای افتخاری دانشکده ادبیات تبریز را نیز به وی اعطا نموده است., دانشگاه تبریز، شهریار را یکی از پاسداران شعر و ادب میهن خوانده و عنوان دکترای افتخاری دانشکده ادبیات تبریز را نیز به وی اعطا نموده است.,فارسی گویی و ایران دوستی شهریار، همواره خار چشم دشمنان این سرزمین و وحدت شکنانی بوده است که ماهیت وجودی خود را در نفرت پراکنی و جدایی اقوام ایرانی می بینند.
, فارسی گویی و ایران دوستی شهریار، همواره خار چشم دشمنان این سرزمین و وحدت شکنانی بوده است که ماهیت وجودی خود را در نفرت پراکنی و جدایی اقوام ایرانی می بینند., فارسی گویی و ایران دوستی شهریار، همواره خار چشم دشمنان این سرزمین و وحدت شکنانی بوده است که ماهیت وجودی خود را در نفرت پراکنی و جدایی اقوام ایرانی می بینند.,حال در چنین شرایطی شنیده شده علی جنتی، وزیر ارشاد، در آخرین سفر خود به مشهد مقدس وعدهی تغییر روز شعر و ادب فارسی از استاد شهریار به فردوسی را به محافل ادبی مشهدیها داده است!
, حال در چنین شرایطی شنیده شده علی جنتی، وزیر ارشاد، در آخرین سفر خود به مشهد مقدس وعدهی تغییر روز شعر و ادب فارسی از استاد شهریار به فردوسی را به محافل ادبی مشهدیها داده است!, حال در چنین شرایطی شنیده شده علی جنتی، وزیر ارشاد، در آخرین سفر خود به مشهد مقدس وعدهی تغییر روز شعر و ادب فارسی از استاد شهریار به فردوسی را به محافل ادبی مشهدیها داده است!,شاید این تصمیم را بتوان بهترین خبر برای پان ترکیست ها و قوم گرایان طی سال های اخیر به شمار آورد! جایی که شهریار، به عنوان یک آذربایجانی فارسی سرا، به دست مسئولین و متولیان فرهنگ از قرار داشتن در جایگاه نماد شعر و ادب کشور به کنار گذاشته می شود.
, شاید این تصمیم را بتوان بهترین خبر برای پان ترکیست ها و قوم گرایان طی سال های اخیر به شمار آورد! جایی که شهریار، به عنوان یک آذربایجانی فارسی سرا، به دست مسئولین و متولیان فرهنگ از قرار داشتن در جایگاه نماد شعر و ادب کشور به کنار گذاشته می شود., شاید این تصمیم را بتوان بهترین خبر برای پان ترکیست ها و قوم گرایان طی سال های اخیر به شمار آورد! جایی که شهریار، به عنوان یک آذربایجانی فارسی سرا، به دست مسئولین و متولیان فرهنگ از قرار داشتن در جایگاه نماد شعر و ادب کشور به کنار گذاشته می شود.,شاید اگر در همان روزهایی که بنا بود شاعری به عنوان نماد روز شعر و ادب انتخاب شود، حافظ، سعدی، فردوسی یا هر کس دیگری را انتخاب می کردند هیچ حساسیتی به وجود نمی آمد، اما اکنون که شهریار سال هاست به عنوان نماد این روز تثبیت شده چه لزومی برای این اقدام حساسیت زا و غیرخردمندانه احساس می شود؟
, شاید اگر در همان روزهایی که بنا بود شاعری به عنوان نماد روز شعر و ادب انتخاب شود، حافظ، سعدی، فردوسی یا هر کس دیگری را انتخاب می کردند هیچ حساسیتی به وجود نمی آمد، اما اکنون که شهریار سال هاست به عنوان نماد این روز تثبیت شده چه لزومی برای این اقدام حساسیت زا و غیرخردمندانه احساس می شود؟ , شاید اگر در همان روزهایی که بنا بود شاعری به عنوان نماد روز شعر و ادب انتخاب شود، حافظ، سعدی، فردوسی یا هر کس دیگری را انتخاب می کردند هیچ حساسیتی به وجود نمی آمد، اما اکنون که شهریار سال هاست به عنوان نماد این روز تثبیت شده چه لزومی برای این اقدام حساسیت زا و غیرخردمندانه احساس می شود؟ ,مشخص نیست چه منطق و استدلالی پشت این تصمیم وزیر ارشاد نهفته است اما هدف و نیت هر چه که باشد پیامد آن را می توان به تعبیری روی دیگر سکه پان ترکیسم دانست.
, مشخص نیست چه منطق و استدلالی پشت این تصمیم وزیر ارشاد نهفته است اما هدف و نیت هر چه که باشد پیامد آن را می توان به تعبیری روی دیگر سکه پان ترکیسم دانست., مشخص نیست چه منطق و استدلالی پشت این تصمیم وزیر ارشاد نهفته است اما هدف و نیت هر چه که باشد پیامد آن را می توان به تعبیری روی دیگر سکه پان ترکیسم دانست.,در شرایطی که دشمنان به دنبال فعال ساختن گسل های فکری و عقیدتی و قومی در ایران هستند تا از آن طریق انسجام ملی و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را تحت الشعاع قرار دهند ضرورت دارد مسئولین در تصمیمات خود دقت بیشتری به خرج دهند و ناخواسته پا به عرصه ای نگذارند که زمینه را برای شیطنت دشمنان فراهم کند.
, در شرایطی که دشمنان به دنبال فعال ساختن گسل های فکری و عقیدتی و قومی در ایران هستند تا از آن طریق انسجام ملی و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را تحت الشعاع قرار دهند ضرورت دارد مسئولین در تصمیمات خود دقت بیشتری به خرج دهند و ناخواسته پا به عرصه ای نگذارند که زمینه را برای شیطنت دشمنان فراهم کند., در شرایطی که دشمنان به دنبال فعال ساختن گسل های فکری و عقیدتی و قومی در ایران هستند تا از آن طریق انسجام ملی و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را تحت الشعاع قرار دهند ضرورت دارد مسئولین در تصمیمات خود دقت بیشتری به خرج دهند و ناخواسته پا به عرصه ای نگذارند که زمینه را برای شیطنت دشمنان فراهم کند.,انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه