اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جرم قتل برای سران فتنه

جرم قتل برای سران فتنه
مسئول سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: در جرم خصوصی عوامل فتنه مرتکب قتل شدند و اگر نظام جمهوری اسلامی از جرم عمومی آن‌ها گذشت کند از جرم خصوصی آنان نمی‌گذرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از افکار، "محمدکاظم انبارلویی" ضمن تشکر از حسن تدبیر مسئولان قضایی کشور در محاکمه ۴ نفر از محکومین فتنه ۸۸، اظهار داشت: محاکمه غیابی عوامل فتنه و قطعی کردن جرایم و مجازات آنان دیگر اجازه نمی‌دهد که زمانی هوس ورود به ایران را داشته باشند و یا اگر داشته باشند، پاسخگوی جرایم خود باشند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی جرایم فتنه ۸۸ را در دو دسته جرم خصوصی و عمومی ارزیابی کرد و گفت: در جرم خصوصی عوامل فتنه مرتکب قتل شدند و اگر نظام جمهوری اسلامی از جرم عمومی آن‌ها گذشت کند از جرم خصوصی آنان نمی‌گذرد.

وی ادامه داد: در جرایم عمومی آن‌ها پیوندشان با سرویس‌های امنیتی و جاسوسی اروپا و آمریکا یک شورش علیه جمهوریت نظام بود که با تدبیر "رهبری معظم انقلاب" و صبوری ملت سرکوب شد.

مسئول سیاسی حزب موتلفه اسلامی با بیان این که هدف عوامل فتنه سقوط اقتدار ملی بود، افزود: برخی از این عوامل فتنه در اروپا و آمریکا رفته و به مقامات آنان می‌گفتند ایران را تحریم و تهدید کنید حتی رسما به استخدام رسانه‌های اهریمنی دشمن درآمده و هم اکنون نیز تعدادی از آنان در بی بی سی، رادیو آمریکا و رسانه‌های معاند با انقلاب استخدام شده‌اند. 

انبارلویی اضافه کرد: برخی از این عوامل فتنه پناهنده و برخی به دنبال فرصت برای بازگشت به ایران هستند اما به دلیل حضور نداشتن در ایران مورد محاکمه قرار نگرفته بودند لذا این اقدام درست قوه قضاییه و محاکمه غیابی آن‌ها اتفاق خوبی بود.

وی با اشاره به اصلاح طلبانی که حرف از عفو و گذشت این عوامل می‌زنند، بیان داشت: صحبت آنان از عفو و بخشش خود گواه مجرمیت آنان است بنابراین بایستی رسما به اشتباهات خود معترف باشند چراکه در این آشوب حدود ۲۰ نفر به شهادت رسیدند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه محکومین فتنه نباید بدون اعتراف به جرایم، حرف از عفو و بخشش بزنند، خطاب به ادعای طلبکارانه برخی از آنان که می‌گویند "ما باید نظام و مردم را ببخشیم" یادآور شد: شما در جایگاهی نیستید که این حرف را بزنید چرا که مجرم بوده و باید مکافات جرمی را که مرتکب شده‌اید بکشید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه