معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش رودان:
ثبت نام 18 هزار نفر دانش آموز رودانی در سامانه سناد
معاون توسعه و پشتیبانی اداره آموزش و پرورش رودان گفت: از آغاز ثبت نام دانش آموزان تا کنون بیش از ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر از دانش آموزان رودانی در دوره های ابتدایی و متوسطه اول و دوم این شهرستان در سامانه سناد ثبت نام شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ عباس عباس زاده معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش رودان، اظهار کرد: ثبت نام دانش آموزان در سامانه سناد که از اول تیرماه آغاز شده تا پایان شهریور ماه نیز ادامه می یابد و پیش بینی می شود تا پایان مهلت ثبت نام بیش از ۱۹ هزار نفر در مدارس این شهرستان نام نویسی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,,
وی افزود: دانش آموزان می توانند در طول سال تحصیلی با توجه به محدوده جغرافیایی محل سکونت، میزان ظرفیت و پذیرش مدارس نسبت به انتقالی و جابجایی اقدام کنند.
,,
معاون توسعه و پشتیبانی مدیریت آموزش و پرورش رودان ادامه داد: در دوره ابتدایی ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر در سامانه سناد ثبت نام کرده اند که در مدارس شهرستان ساماندهی شده اند.
,,
عباس زاده اضافه کرد: در دوره متوسطه اول نیز ۴ هزار و ۶۱۶ نفر دانش آموز، و در دوره متوسطه دوم نیز ۲ هزار و ۲۶۷ نفر از دانش آموزان رودانی در سامانه سناد نام نویسی کرده اند.
,,
این مسئول تصریح کرد: آمار ثبت نامی دانش آموزان با توجه قبولی یا رد آنان در دوره متوسطه و انتقالی از سایر شهرستانها متغیر است و آمار قطعی دانش آموزان در اولین روز از مهرماه در سامانه سناد مشخص می شود.
,,
معاون توسعه و پشتیبانی مدیریت آموزش و پرورش رودان از آمادگی کامل مدارس رودان برای بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: از تمامی مدارس شهرستان رودان بازدید صورت گرفته است و امکانات مورد نیاز دانش آموزان و مدارس تامین شده است.
,,
عباس زاده خاطر نشان کرد: تجهیز سرویس های بهداشتی، میز و صندلی و وسایل سرمایشی و گرمایشی مدارس انجام شده است و آمادگی بازگشایی مدارس را به طور کامل داریم.
,,
انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه